Astro prognoze

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Rak donosi pogrešne odluke!

Bik nesiguran, Lav rizikuje, Škorpija nervozna, Strelac opušten, Ribe prave nove poslovne planove

Zanimljivosti
10:00h Autor:

OVAN

Nije povoljan dan za putovanja pa bi bilo dobro da izbegavate odlazak na daleke puteve ali i poslove vezane za saobraćaj. Dopada vam se osoba koja nije sasvim iskrena prema vama. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Ulažete veliki napor u svoj posao i dajete sve od sebe kako biste obezbedili bolju materijalnu situaciju. Nesigurni ste u svoja osećanja i često imate osećaj da ne znate koju odluku da donesete. Generalno solidno zdravlje.

BLIZANCI

Moguće je da ćete na poslovnom planu neočekivano doći do promena. Okolnosti u kojima se nalazite nisu baš tako povoljne. Voljena osoba unosi tenziju u vaš odnos i vi se ne osećate dobro zbog toga. Bubrezi su osetljivi.

RAK

Moguće je da ćete neke stvari pogrešno shvatiti i da će to uticati na donošenje pogrešnih poslovnih odluka. Na ovom polju vas očekuje sasvim dobro stanje sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen.

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi: Primećuju ono što drugi ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi!

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 19. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Volite da rizikujete a današnji dan vam nudi novu priliku za to. Možete da očekujete neke komplikacije takođe. Pred vama je nova prilika za poznanstvo koje bi vodilo ka emotivnoj vezi. Povedite računa o leđima.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, polako ćete ostvariti napredak o kojem ste dugo maštali. U odnosu sa bračnim partnerom imate neke nesuglasice. Želite da popravite stanje u braku, ali niste sigurni kako. Dobro se osećate.

VAGA

Srećni ste jer ste uspeli da dođete do svojih ciljeva. Očekuje vas generalno povoljan dan za polje posla. Dopada vam se osoba koja je jako slična s vama. Volite iste stvari, krećete se u istom društvu... Stomak vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Povoljan je period za poslovne pregovore. Možete da očekujete da ćete uskoro potpisati i neku novu saradnju. Moguće je da je vaš partner pokazao svoja iskrena osećanja i da je sada vreme da uzvratite. Problemi zbog nervoze.

Oni ne prezaju ni od čega: Ovi horoskopski znaci će vam zagorčati život nakon raskida!

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 19. oktobar 2018foto: Profimedia

STRELAC

Imate vrlo opušten dan ispred sebe. Obaveze ne bi trebale da vas opterećuju. Spremni ste se malo odmorite. Voljena osoba pokušava da razgovara sa vama o problemima koji postoje u vašoj vezi. Muči vas želudačna kiselina.

JARAC

Možete da očekujete nova poslovna dešavanja koja će biti jako važna za vas. Smeta vam ponašanje voljene osobe. Smatrate da se promenila, da nije više onakva kakva je bila i da je vaš odnos u minus fazi. Skloni ste prehladi.

VODOLIJA

Očekuje vas dan tokom kojeg će poslovna atmosfera biti promenljiva. Mogući su neki problemi sa saradnicima. Osoba koja vam se udvara nije baš po vašoj meri i niste zainteresovani za ulazak u vezu. Problemi sa osetljivim očima.

RIBE

Povoljan je dan za nove planove i poslove vezane za strategiju, statistiku i analizu. Ne znate kako da reagujete jer vas je partner zatekao i iznenadio. Moguće je da imate potrebu da se neko vreme udaljite. Povećajte unos magnezijuma.

Varaju sve u 16: Ovi horoskopski znakovi se ne libe preljube!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs