pogledajte

Ovo su najpametniji horoskopski znakovi: Primećuju ono što drugi ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi!

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

Zanimljivosti
17:06h Autor:
Foto: Shutterstock

1. Vodolija Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rešavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo. 2. Škorpija Škorpije su vrlo osećajni i obuzeti turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku. 3. Blizanci Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpije, sjajno procenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju. 4. Vaga Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umetnosti na opšte blagostanje čoveka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima. 5. Rak Rakovi su najosetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primećuju ono što drugi ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi.

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2018: Početak meseca će biti težak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...