zadržavaju sve u sebi

Neće vam se poveriti ni za živu glavu: Ova 4 horoskopska znaka kriju emocije kao zmija noge!

Oni se nikada ne otvaraju i šta god da pokušate da izvučete iz njih, uzalud je.

Zanimljivosti
20:49h Autor:
Neće vam se poveriti ni za živu glavu: Ova 4 horoskopska znaka kriju emocije kao zmija noge!
Foto: Profimedia

Da li ste nekada u životu bili okruženi ljudima skrivaju svoja osećanja, razmišljanja i nikako ne žele da vam se povere? Ako jeste, verovatno je reč o ovim horoskopskim znacima.

Rak

Ovaj znak je na vrhu liste skrivanja dubokih emocija. Iako je za ovaj znak rečeno da je najomiljeniji horoskopski znak, ovi ljudi su stručnjaci u skrivanju svojih stvarnih osećanja, pogotovo kada su povređeni. Imaju strah da budu uzeti zdravo za gotovo, pa zato kriju svoje emocije. Osmehom skrivaju šta zaista osećaju i poznato je da pate u tišini.

Očekuje vas ljubavno iskušenje: Horoskopski znaci kojima bi srce moglo da bude slomljeno u 2018!

foto: Shutterstock

Škorpija

Jedan od glavnih razloga zašto ove osobe nikada ne izražavaju svoje emocije je zbog njihovog faktora poverenja. Oni su tajnoviti o svojim osećanjima i nikada ne dele svoju radost ili tugu sa ostalima. Zadovoljni su svojom sposobnošću da rešavaju bilo koju situaciju i svojim problemima ne opterećuju druge ljude.

Vaga

Vaga u sebi doživljava unutrašnju oluju. Nije neophodno da je ova "oluja" sastavljena od negativnih emocija, ali to može biti u vezi sa nekim od nerešenih emocija unutar njih. Iako izgledaju srećno i zadovoljno, često iznutra nije tako. Ove osobe su oprezne u otvaranju prema ostalima i otkrivaju svoja osećanja samo kada imaju puno poverenje u druge ljude.

Devica

Ove osobe su veoma samokritične. Svesni su svojih prednosti i slabosti, stoga ne izražavaju svoje emocije ili misli. Imaju urođenu sposobnost da imaju "pravo" lice, čak i ako su srećni ili nesrećni. Ništa na ovom svetu ne može da ih primora da otkriju stvarne misli koje se dešavaju u njihovoj glavi.

Čime šarmiraju horoskopski znaci? Ovim izjavama će vas oboriti s nogu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs