Da li ste među njima?

Očekuje vas ljubavno iskušenje: Horoskopski znaci kojima bi srce moglo da bude slomljeno u 2018!

Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sa samim sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način

Zanimljivosti 31.01.2018. - 14:08h Autor: miss7
Foto: Shutterstock

U 2018. godini, ovi horoskopski znaci bi mogli doživeti slomljeno srce jer im se planete i neće baš posložiti u njihovu korist... Ali, kao i uvek - sve je stvar percepcije!

 

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođu kako biste naučili da cenite ono što imate. U 2018. godini, ovi će se znakovi najverovatnije naći na ljubavnom iskušenju!

 

1. Blizanci

 

Za sve Blizance sledi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) pomeriti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljubi počne da menja ceo svoj život zbog druge osobe.

 

Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sa samim sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali - imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

 

Imate osećaj da je samo vama stalo: Ovo su sigurni pokazatelji da se vaš partner ne trudi dovoljno!

foto: Shutterstock

2. Škorpija

 

Drage Škorpije, vi najčešće slamate sopstveno srce, iako je lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odviti početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćete svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi se dogoditi i veća šteta zbog koje ćete na kraju vi najviše patiti. Lečite svoje slomljeno srce.

 

Pozitivna strana vaše destrukcije je neverovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni vas puno toga nauče, a ako se postavite pametno - okrente svaku promenu u svoju korist i dočekajte proleće srećniji nego ikad!

 

3. Vaga

 

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nose još od detinjstva i realno, izvor je svih njihovih frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, rešiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka.

 

Verovatno ćete na tom putu izgubiti neke ljude u životu, jer ćete shvatiti da "to nije to" i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vreme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj sopstveni, unutrašnji balans.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...