Astro prognoze

Dnevni horoskop za 26. septembar: Ribama bi prijalo malo vežbanja

Ovan upada u začaran krug, Blizanci imaju lošu komunikaciju s partnerom, Vaga se sukobljava s kolegama

Zanimljivosti
14:00h Autor:
Dnevni horoskop za 26. septembar: Ribama bi prijalo malo vežbanja
Dnevni horoskop za 26. septembar 2018, Foto: Adria Media TV

OVAN

Pad koncentracije može dadovede do neželjenih grešaka na poslovnom planu. Nije vam povoljan dan. Problemi u vašem braku se ponavljaju, imate utisak da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg nema izlaza. Proveravajte krvni pritisak.

Ne propustite! Dnevni horoskop za 27. septembar: Devicu očekuje prilika za posao!

BIK

Poslovna stabilnost je sada na ispitu. Mnogo toga zavisi od vašeg ponašanja i odluka koje budete donosili. Ukoliko ste slobodni, moguće je da i dalje na neki način patite za bivšom ljubavi. Problemi sa bešikom i stomakom.

BLIZANCI

Samo osnovne obaveze završite tokom današnjeg dana i nemojte da ulazite u neke komplikovanije poslove. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada trenutno nije u dobroj fazi. Izbegavajte cigarete.

RAK

Nemojte da reagujete razdražljivo kada je posao u pitanju važno je da zadržite jedan deo smirenosti. Nije povoljan dan za ljubav, ako imate partnera moguće su svađe i rasprave sa njim u većoj meri. Problemi sa štitnom žlezdom.

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

Dnevni horoskop za 26. septembar 2018
Dnevni horoskop za 26. septembar 2018foto: Shutterstock

LAV

Moguće je da ćete danas napraviti neku veću grešku zbog koje će poslovna situacija značaajno da se pogorša. Partner vam zamera neke stvari i sklon je dizanju tenzije danas. Vi niste raspoloženi za svađu. Posetite lekara.

DEVICA

Moguće je da niste sigurni u svoje odluke i da to predstavlja veliku kočnicu za vas u poslovnom smislu. Delujete nepouzdano. Emotivno se preispitujete ali na kraju dolazite do zaključka da partnera volite. Dobro zdravlje.

VAGA

Saradnici vam na neki način smetaju. Ne podudaraju vam se stavovi i mišljenja i to vas dosta koči. Moguće je da će se susret sa osobom koja vam se dopada odložiti do daljnjeg. Čuvajte se povreda ili nekih nezgoda danas.

ŠKORPIJA

Moguće je danemate dovoljno poverenja u svoje poslovno okruženje, a naglašeni su i problemi sa nadređenima. Ukoliko imate partnera, moguće je da tražite neki razlog da tu vezu okončate. Hronične tegobe vam se vraćaju.

Pravi karakter žena prema horoskopu: Vage su pametne i sofisticirane, Device su anđeli!

Dnevni horoskop za 26. septembar 2018
Dnevni horoskop za 26. septembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu ili nepravdu koja je vezana za vaše poslovno polje. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vaam takvo stanje više nikako ne prija. Izbegavajte alkohol.

JARAC

Najbolje je da uzmete slobodan dan ako postoji mogućnost za to, jer vam dan nije povoljan. Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima pred voljenom osobom. Posetite lekara radi kontrole za svaki slučaj.

VODOLIJA

Bićete generalno opušteni danas. Imate mali broj obaveza i većinu toga ćete završiti bez preteranog pritiska. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zakopali ste ratne sekire... Osećate se jako dobro.

RIBE

Maksimalno ste angažovani na poslu, a uskoro vam predstoji i putovanje na kojem ćete raditi još više. Nemate zamerke kada je u pitanju voljena osoba, funkcionišete skladno i zadovoljni ste vezom. Prija vam fizička aktivnost.

Horoskop otkriva: Evo koliko dece vam je suđeno da imate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs