Iz ugla astrologije

Jesenja ravnodnevica u nedelju imaće duplo jači astro uticaj: Evo na šta će nas naterati snažna energija Vage!

Vreme je za isceljenje duše i tela

Zanimljivosti 21.09.2018. - 11:06h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

Druga godišnja ravnodnevica dogodiće se u nedelju, 23. septembra 2018. godine, čime će započeti jesen na severnoj polulopti. U astronomiji, ravnodnevica je pojam koji označava trenutak kada Sunce preseca nebeski ekvator, piše Lovesensa.rs.

 

Sa astrološkog aspekta, ravnodnevica je značajna prekretnica koja označava sredinu astrološke godine. Tačnije, tada se Sunce nalazi na polovini svog puta kroz 12 različitih konstelacija.

 

Sunčev ulazak u znak Vage znači da je vreme za harmoniju. Trebalo bi da se okrenete ka drugim ljudima i razmislite na koji način da ostvarite zdrav odnos sa partnerima i prijateljima. Energija Vage se sastoji od balansa između sopstvenih želja i potreba i uzimanja u obzir šta je to što je potrebno drugima. Sada ćete takav balans i vi uspeti da ostvarite, i to na svim životnim poljima.


Smena godišnjih doba donosi i promenu jačine i smera energije. Na severnoj polulopti, energija počinje da se kreće ka unutrašnjosti, te ćete biti ohrabreni da otpustite sve ono što vam više ne čini dobro.

 

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

foto: Shutterstock

Uticaj jesenje ravnodnevice će ove godine biti naročito jak zbog asteroida Hiron koji je u astrologiji poznat kao isceljiteljski. Hiron je posebno aktivan u ovo doba godine što znači da je trenutak idealan da iscelite svoju dušu i telo. Udružite ovaj aspekat sa energijom koju nosi Vaga, a tiče se partnerstva, spajanja sa drugima i otvaranjem svog srca.

 

23. septembar je dan kada treba da konačno pređete most između svog ega i višeg dela ličnosti kao i da osetite unutrašnju snagu i ljubav koja će neizbežno doći kada budete Jedno. Uz energiju koje donosi ulazak Sunca u znak Vage i uticaj moćnog asteroida Hirona, naredni dani biće odlični za samoisceljenje i rad na svojoj unutrašnjosti. Lujza Hej preporučuje da zamenite negativna uverenja pozitivnim afirmacijama.

 

100 najboljih afirmacija Luize Hej: Ponašam se kao da već imam ono što želim – to je odličan način da privučem sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...