Kako vam se čini?

Kraljica Elizabeta otvorila konkurs za posao u Bakingemskoj palati: Ovo su uslovi i plata!

Ako ste sanjali da posetite Englesku, upoznate kraljevsku porodicu i živite u napoznatijoj britanskoj palati - evo prilike

Zanimljivosti 24.08.2018. - 14:55h Autor: Miss7
Foto: Reuters / Pool

Kraljica Elizabeta je ovih dana u ozbiljnoj potrazi za novim stanarom Bakingemske palate!

 

Poslovna ponuda je objavljena na stranicama Bakingemske palate, traži se šef kuhinje i kuhinjskih poslova, a plata je solidnih 20.000 funti godišnje.

 

Budući šef kuhinje će usput moći i besplatno da jede, ne plaća stanarinu i ima 33 dana odmora u godini, a radi se 5 dana nedeljno.

 

Dužnosti

 

Od novog zaposlenog se očekuje da uvek održava kuhinju i prostore oko kuhinje savršeno čistim, da koordinira rad kuvara koji na vreme moraju da dostavljaju hranu po dogovoru. Ipak, posebno zanimljivo u ovoj prijavi je da radno iskustvo nije potrebno.

 

Usprkos njenim željama: Princezi Dajani su jednu stvar promenili u testamentu! (FOTO)

Bakingemska palata
Bakingemska palatafoto: Profimedia

Očekuje se da bude "timski igrač, da bude srećan zbog uključenosti u sve sfere posla, da pokazuje inicijativu i da radi s kolegama kako bi postigao prijatnu radnu atmosferu", objasnili su iz PR službe kraljevske porodice.

 

Također, kraljevskoj porodici je bitno da novi zaposleni bude ponosan na svoj posao kao i na rezultate svog osoblja, i da se savršeno razume u održavanje sanitarnih standarda.

 

"Ipak, poznavanje higijenskih pravila i prva pomoć nije toliko nužno koliko da osoba bude timski igrač. Sve ostalo može da se istrenira", dodaju.

 

Grci nude posao iz snova na rajskom ostrvu: Besplatan smeštaj, hrana, računi + sjajna plata i jedna jedina obaveza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...