Nestvarno

Grci nude posao iz snova na rajskom ostrvu: Besplatan smeštaj, hrana, računi + sjajna plata i jedna jedina obaveza! (FOTO)

Da li vam se već putuje?

Zanimljivosti 16.08.2018. - 09:31h Autor: Stil / Miss 7
Ostrvo Siros u Grčkoj, Foto: Shutterstock

Ako vam se selidba napredivno ostrvo okruženo tirkiznim morem, u mir i tišinu prirode i briga o životinjama čini kao idealan, ali nerealan posao, varate se - takvo zanimanje stvarno postoji, a glavna odgovorna za ponudu ovog posla je organizacija "God's Little People Cat Rescue"!

 

Radi se o organizaciji koja spašava mačke, a smeštena je na divnom grčkom ostrvu Siros!

 

Potencijalni novi zaposleni mora da ispunjava sledeće obaveze - moraće da mazi, hrani i brine o 55 mačaka, a za uzvrat će dobiti besplatni smeštaj, hranu, vodu, struju i naravno - platu. Ako ovaj oglas sam po sebi već nije dovoljno privlačan, dobićete i nešto što ne može da se kupi - pogled na Egejsko more i prelepe bašte.

 

Ovo je zvanično najbolji grad za život na svetu: Na 6 sati od Beograda, najniža stopa kriminala, jeftin prevoz, prelepa priroda! (FOTO)

Uslovi koje budući negovatelj maca mora da zadovolji su vozačko iskustvo i velika ljubav prema životinjama. Zato je organizacija na Facebooku dodatno objasnila kako se radi prvo o volonterskom, a nakon 3 nedelje probnog rada, plaćenom poslu.

 

Poslodavci žele da se osiguraju da se radi o pravom entuzijasti, zaljubljeniku u život i životinje čiji motiv nisu isključivo novac i lagan posao.

 

Nakon početnog volontiranja potpisuje se ugovor na najmanje 6 meseci, a svi zainteresovani mogu da se prijave do kraja avgusta na Fejsbuk oglas!

 

A sada i zvanično: Najčistija zemlja na svetu nalazi se, verovali ili ne, tu u našem komšiluku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...