Astro prognoze

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Jarac će konačno dobiti povišicu!

Ovan je pred velikim izazovom, Raj napreduje u poslu, Lav da se čuva alergija, Devica da izbegava konflikte

Zanimljivosti 06.08.2018. - 12:34h Autor: Kurir
Foto: Adria Media TV

OVAN


Moguće je da se od vas mnogo očekuje i da se osećate kao da trenutno niste dorasli izazovima koji su ispred vas. Potrebno je da voljenoj osobi otvoreeno pokažete šta vam smeta. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

 

BIK
 

Potrudite se da mirno prihvatite neke komplikacije koje su nastale na poslovnom polju. Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada jer ona polako gubi nadu da ćete to učiniti. Prilično ste umorni.

 

BLIZANCI
 

Povoljan je dan za rešavanje administrativnih i formalnih pitanja. Možete da očekujete srećne okolnosti. Moguće je da vam smeta to što ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Povedite računa o nogama.

 

Dnevni horoskop za 9.avgust: Vagu čekaju nepredviđeni problemi na poslu!

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018
Dnevni horoskop za 8. avgust 2018foto: Profimedia

RAK
 

Možete da očekujete stabilnost i priliku da postepeno napredujete. Poslovna situacija je odlično prikazana. Teško pokazujete osećanja zbog razočarenja koja ste imali u prošlosti. Vreme je da to prevaziđete. Povedite računa o bubrezima.

 

LAV
 

Ukoliko budete uspeli da sklopite neki dogovor ili ugovor danas, na duže staze ćete biti zadovoljni. Partner ima očekivanja od vaše veze i na neki način se trudi da vam to stavi do znanja. Čuvajte se alergija.

 

DEVICA

 

U poslovnom okuženju možete da očekujete neke nagle konflikte i probleme. Stanje nije onakvo kakvo ste se nadali da će biti. Došlo je vreme da saznate neke istine o vašem partneru. Pad imuniteta je naglašen.

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018
Dnevni horoskop za 8. avgust 2018foto: Shutterstock

VAGA
 

Ukoliko budete postpuli impulsivno, moguće je da ćete se pokajati. Pazite na svoje ponašanje na poslovnom polju. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu sa osobom koju ste skoro upoznali. Srčane smetnje su moguće.

 

ŠKORPIJA
 

Potrudite se da nađete način da promenite perspektivu i svoje mišljenje o poslovnim problemima. Potreban vam je drugačiji stav. Moguće je da će atmosfera sa partnerom biti prilično napeta. Izbegavajte masnu hranu.

 

STRELAC
 

Ukoliko ste planirali putovanje ili saradnju sa inostranstvom, možeteda očekujete da će današnji dan biti povoljan za to. Moguće je da dolazi do prekida veze u kojoj ste trenutno. Izbegavajte cigarete. Pazite na pluća.

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018
Dnevni horoskop za 8. avgust 2018foto: Profimedia

JARAC
 

Očekuje vas šansa da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da vam pomoć dolazi preko neke ženske osobe. Imate potrebu za novim dešavanjima na emotivnom polju, ali ste malo nesigurni u sebe. Razmišljate o dijeti.

 

VODOLIJA
 

Moguće je da vam je potrebno da se malo distancirate od poslovnih obaveza i da se odmorite. Preispitujete dešavanja iz prošlosti i pokušavate da dođete do odgovora na pitanje da li ste sa pravom osobom. Problemi sa vidom.

 

RIBE
 

Vi ste vrlo odlučni i lako sprovodite u delo ideje koje imate. Možete da očekujete srećne okolnosti danas. Dopada vam se osoba koja deluje veoma originalno i slobodno. Problemi sa nervozom su mogući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs