Preživela

Zahvalna Bogu što je spasao i fanovima što se sada oseća dobro: Demi Lovato se oglasila prvi put nakon hospitalizacije

Pevačica je dobro i zahvalila je svojim fanovima na neizmernoj podršci

Muzika
15:50h Autor:
Zahvalna Bogu što je spasao i fanovima što se sada oseća dobro: Demi Lovato se oglasila prvi put nakon hospitalizacije
Foto: Profimedia

Ispod fotografije pisma, Demi je dobila veliki broj poruka podrške fanova koji su napokon odahnuli i koji se dive njenoj snazi, piše Cosmopolitan.rs

Američka pevačica Demi Lovato protekle dve nedelje provela je u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. Kako prenose strani mediji, pevačica je konačno puštena iz bolnice, odakle će nastaviti lečenje u rehabilitacionom centru za zavisnike. A pre nego što ode u centar, pevačica se oglasila na Instagramu.

Naime, pevačica je na svom profilu objavila dirljivu poruku, kojom je fanovima poručila da se neće predati zavisnosti i da će nastaviti da se bori dok ponovo ne otrezni.

Predozirala se lekovima: Šinejd O'Konor pokušala samoubistvo!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

"Oduvek sam bila otvorena kada je moja borba sa zavisnošću u pitanju. Naučila sam da ovo nije bolest koja tek tek nestane, to je nešto sa čime moram da nastavim da se borim i sa čime se još nisam izborila.

Želim da zahvalim Bogu što me je spasao i što sam dobro. Svim svojim fanovima poručujem da sam zahvalna na ljubavi i podršci koju su mi pružili protekle nedelje. Vaše pozitivne reči i molitive vodile su me kroz ove teške dane.

Želim da se zahvalim svojoj porodici, timu, bolnici koji su sve vreme bili na mojoj strani. Bez nih ja ne bih bila ovde i ne bih vam ovo pisala. Sada mi je potrebno vreme kako bih se koncentrisala i na svoju trezvenost i na svoj put ka oporavku. Ljubav koju mi mi pokazujete nikada neću zaboraviti. I jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam na drugoj strani. Nastaviću da se borim", napisala je pevačica.

Pevačica Krenberisa se predozirala: Ceo život se borila sa anoreksijom i depresijom, ostavila za sobom troje dece! (VIDEO)

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs