Astro prognoze

Dnevni horoskop za 7. avgust 2018: Device da se čuvaju konflikta!

Ovan se dokazuje na poslu, Bik vredan, Blizanci uživaju u slobodi, Rak juri povišicu, Lav odlično, Devicama manji nesporazum, Vaga napreduje, Škorpijama posao ide od ruke, Strelac flertuje, Jarac uživa u ljubavi, Vodolija napeta, Ribama se vraća stara ljubav

Zanimljivosti
15:05h Autor:
Foto: Adria Media TV

OVAN


Možete da očekujete priliku da na neki način dokažete svoje sposobnosti, nakon čega će nadređeni imati bolje mišljenje o vama.Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Bavljenje sportom vam prija.

 

BIK


Pokazaćete svoje planove i želje kada je u pitanju posao. Spremni ste da vredno radite kako bi ih ostvarili. Uživate pored voljene osobe iako niste sigurni da li će vaša veza potrajati na duže staze. Radite na stvaranju zdravijih navika.

 

BLIZANCI

 

Ako želite da ostvarite napredak na polju posla potrudite se da uradite sve ono što se od vas očekuje. Trenutno vam prija vaša sloboda i niste spremni da se prema bilo kome obavežete na duže. Radite na kondiciji.

 

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Jarac će konačno dobiti povišicu!

Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.
Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.foto: Shutterstock

RAK


Tražite način da ostvarite bolju zaradu ali za sada vam još nije data ta mogućnost. Budite strpljivi. Lako ulazite u konflikte sa partnerom jer po pitanju zajedničke budućnosti imate različito mišljenje. Moguće su alergije.

 

LAV


Možete da očekujete prilično dobar dan. Nema neočekivaanih promena i sve ide uobičajenim tokom. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada biće potrebno da budete originalni. Mogući problemi sa osetjivom kožom.

 

DEVICA


Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa nadređenima. Potrudite se da to ne uzme previše maha. Voljenoj osobi možete otvoreno da pokažete sve svoje sumnje o strahove. Pluća su vam osetljiva. Izbegavajte cigarete.

 

Mesečni horoskop za avgust 2018: Teško Jarčevima!

Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.
Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.foto: Profimedia

VAGA


Dolazi vam prilika da napredujete i da dobijete veću odgovornost na poslu ali i bolju platu. Kakav god da je vaš emotivni status, očekuju vas veoma pozitivne promene. Odlično se osećate! Zdravlje je bez problema.

 

ŠKORPIJA


Sve što se tiče posla vam ide od ruke. Bićete zadovoljni ishodom današnjeg dana. Voljena osoba vam je posvećena ali zauzvrat takođe očekuje maksimum sa vaše strane. Razvoj veze zavisi od vas. Uši su podložne upalama.

 

STRELAC


Brzo završavate poslovne obaveze i nemate većih briga danas. Možete da očekujete prilično opušten dan. Uživate u flertu sa osobom do koje vam je stalo ali se još uvek dvoumite. Dobro se osećate i nemate probleme.

 

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Većina znakova će se suočiti sa prošlošću krajem meseca!

Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.
Dnevni horoskop za 7. Avgust 2018.foto: Shutterstock

JARAC


Tokom današnjeg dana ćete imati priliku da odmorite. Posao vam sada neće biti na listi prioriteta. Prepustićete se lepim emocijama koje vas ispunjavaju pozitivnom energijom. Prija vam vežbanje i fizička aktivnost.

 

VODOLIJA


Brojne obaveze vas očekuju i današnji dan može da vam bude jako napet, pa se pripremite za to. Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada ali ga ona iz nekog razloga može odložiti za drugi dan. Prolazna glavobolja.

 

RIBE


Današnji dan je povoljan za planiranje ili organizaciju nekog novog posla. Iako ste stavili tačku na prošlost, osoba sa kojom ste bili u vezi pokušava da se vrati u vaš život. Teško vam je da je odbijete. Mogući su bolovi u leđima.

 

Horoskop otkriva: Šta prijatelji zaista misle o vama, a šta vam pričaju iza leđa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs