Za sve koje snađe velika muka

Najmoćnija molitva Bogorodici: Izbavlja iz nevolje, nepravde i potištenosti!

Ne zaboravite nikada da pred spavanje pomenete ime Presvete Bogorodice

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Milost Božija je neizmerno velika, njoj nema kraja, ali zamislite kada na tu veliku milost vi u svoje srce date majci Božijoj! Mnoge muke zadesiće sve nas, to je jednostavno život - Bogorodica je gledala muke svog sina sa najvećim bolom koji jedna majka može da doživi.

 

Majka Božija zna šta je nepravda, ona zna kako to boli, ona je uvek tu da pravednika zaštiti i umoli Sina svog da podari platu svakome ko strada po pravdi.

 

Ne zaboravite nikada da pred spavanje pomenete ime Presvete Bogorodice! Ne zaboravite da pročitate čuvenu molitvu Bogorodice Djevo, koju možete da pročitate OVDE.

 

A kada se nađete u nevolji, skoli vas nepravda ili se potišteni zbog nekih dešavanja u vašem životu, čitajte ovu molitvu:

 

"Prepodobna Carice moja, Presveta nado moja, utočište sirotih, zaštitnice putnika, pomoćnice onima koji su u bedi i zaštiti onih koje zlostavljaju. Vidi moju nevolju, vidi moju muku. Sa svih strana sam opkoljen iskušenjem, a nema nikog da me brani, Ti mi sama pomogni jer sam nemoćan. Nahrani me kao stranca, uputa me kao zabludelog, izleči me i spasi kao beznadežnog.

Nemam druge pomoći ni druge zaštite, ni utehe osim Tebe, o, Majko svih nevoljnih i opterećenih. Stoga, pogledaj na mene grešnog i potištenog, zakrili me Presvetim pokrovom svojim da bih se izbavio od zala koja su me opkolila i ja ću uvek slaviti preslavno ime Tvoje. Amin!

 

Kad zlo snađe vas i vašu porodicu: Najkraća molitva na svetu može i planine da pomeri!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...