Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Bika: Zdravlje nikad bolje, harmonija u ljubavi!

Da biste sprečili pad imuniteta koji je moguć pred kraj meseca, pozabavite se zdravom ishranom i spavajte dovoljno

Zanimljivosti
Autor:
Jul 2018, mesečni horoskop za Bika: Zdravlje nikad bolje, harmonija u ljubavi!
Foto: Shutterstock

U fokusu će vam čitavog meseca biti karijera i pitanje kako da pomognete svim članovima porodice. Bićete veoma nezavisni, neumorni i umećete da napravite balans kada god bude potrebno.

Posao: Pred vama je mesec pun poslovnih izazova. Kočiće vas retrogradno kretanje Urana, ali ćete uspeti da savladate sve prepreke. U drugoj nedelji jula mogući su veći nesporazumi i nesuglasice sa kolegama, ali sve će biti rešeno uz malo tolerancije i razumevanja sa obe strane.

Novac: Moraćete da se izborite za svoju novčanu nagradu, koju ste svakako zaslužili. Od 11. jula situacija se značajno popravlja. Ovog meseca najviše mogu da zarade Bikovi koji su zaposleni u sektoru marketinga.

Ljubav: Potpuna harmonija. Moguća su manja neslaganja između 4. i 11. jula, najviše zbog mešanja porodice u vaš brak ili vezu. Slobodni Bikovi neće imati mnogo sreće u pronalaženju srodne duše tokom ovog meseca.

Zdravlje: Bićete puni energije i sasvim zdravi. Da biste sprečili pad imuniteta koji je moguć pred kraj meseca, pozabavite se zdravom ishranom i spavajte dovoljno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs