Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Blizance: Posao stagnira, ali ljubav cveta!

Ovog meseca treba izbegavati velike odluke koje se tiču ljubavi, poput sklapanja braka ili razvoda

Zanimljivosti
Autor:
Jul 2018, mesečni horoskop za Blizance: Posao stagnira, ali ljubav cveta!
Foto: Profimedia

Tokom jula moraćete da jačate svoju psihološku snagu, trebaće vam kada se budete suočavali sa svim problemima koje sedmi mesec u godini donosi sa sobom. Karijeru i lične želje moraćete da ostavite po strani, bar do avgusta.

Posao: Ovaj period je najbolje da iskoristite da dobro razmislite o poslovnoj budućnosti i eventualno napravite planove, koje ćete tokom sledećih meseci moći da sprovedete u delo, jer jul nikako nije povoljan za bilo kakve promene. Trudite se i da ohrabrite kolege i podržite njihove ambicije.

Novac: Fokusiraćete se na kupovinu i veća ulaganja, što ćete i moći da uradite, budući da će novac pristizati sa različitih strana. Instinkt za finansije i ulaganja vam je na vrhuncu i treba ga dobro iskoristiti.

Ljubav: Ako ste slobodni, bez problema ćete sklapati nova poznantsva i ulaziti u neobavezne veze. Ipak, na kvalitetnu vezu i osobu za koju ćete moći da se vežete na duge staze, još ćete morati da čekate. Blizanci koji su u dugoj vezi ili braku biće dominantni u odnosu na partnera, što bi moglo da izazove konflikte. Generalno, ovog meseca treba izbegavati velike odluke koje se tiču ljubavi, poput sklapanja braka ili razvoda.

Zdravlje: Bez ikakvih problema.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs