Zanimljivo

Horoskop otkriva po čemu ste karakteristični!

Rakovi su prepoznatljivi po besprekornom tenu i lepoj kosi, a Vage po elegantnim pokretima tela
Zanimljivosti
19:46h
Horoskop otkriva po čemu ste karakteristični!
Foto: Shutterstock

Prolećni znakovi prepoznaju se po lepim crtama lica, letnji po lepom tenu i kosi, jesenji po seksi hodu, a zimski po atraktivnoj figuri.

OvanPripadnici ovog znaka spadaju u prolećne znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Karakterišu ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene.

BikKao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju prijatne crte lica. Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečije. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni i imaju gustu kosu sa nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno.

Idealne ovce za šišanje: Tri najveće naivčine u horoskopu!

Blizanci

I ovaj znak je poznat po lepim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmehu. Prosečne su ili vanprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Prema izgledu, deluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

RakPripadnici ovog znaka najčešće imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, a obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Najbolje žene za brak od svih horoskopskih znakova: Da li ste među njima!

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

DevicaKao i Lavovi i Rakovi, Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okrugao tip lica. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu.

Ruše sve rekorde: Tri najveća zavodnika u celom Zodijaku!

VagaOvaj znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznati su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

ŠkorpijaŠkorpije kao i Vage imaju elegantno kretanje, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizujuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaje, a telo vitko, mada bez izraženih mišića.

Znakovi da treba da bežite od njih: Ovnovi su egzibicionisti i varalice, Škorpije užasni pesimisti!

StrelacPripadnici ovog znaka su poput Škorpije i Vage poznati po urođenom seksi hodu. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija sa jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj zimski znak je slavan po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne, pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

VodolijaVodolija je poput Jarca prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, posebno u mlađem dobu. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos zna da im bude veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima.

Godinama živite u zabludi: Koji ste zapravo znak u horoskopu?

RibeRibe, takođe, imaju atraktivne figure. Lice im deluje punije sa pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Noge su im obično kraće, a u starijem dobu sklonije su gojenju. Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji deo tela je uži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs