Nega na prvom mestu

Zablistajte od ranog jutra: Kućni tretman lica

Pranje, piling, lagane kreme i tri čaše vode odmah nakon buđenja pomoći će vašoj koži da zablista od jutra
Nega
19:48h
Zablistajte od ranog jutra: Kućni tretman lica
Foto: Thinkstock

Započnite dan svežinom lica. Iako ste se možda probudili nezadovoljni svojim izgledom, uz pomoć nekoliko koraka, vratite sebi osmeh na lice.

PranjeOsnovno pravilo za svaku ženu je da opere lice svaku noć pre spavanja. Ova rutina će biti korisna za vas, jer neće ostati šminke na vašem licu. Kada se probudite, operite lice običnom toplom vodom i obrišite suvom krpicom. Očistite područja ispod očiju u blizini vašeg nosa koristeći blaznicu.

Napravite pilingJedan od najboljih jutarnjih saveta za njegu kože je da uradite piling nakon što operete lice čistom toplom vodom. To će ostaviti kožu mekom i glatkom.

ToniranjeNeki od vas možda misle da je za toniranje potrebno puno vremena. Međutim, jutarnje toniranje vašeg lica će pomoći da izgleda sveže i vitalno. Koristite toner koji ne sadrži alkohol.

Namažite laganu kremuAko želite da imate meku i podatnu kožu ceo dan, morate vašu kožu da redovno mažete. U jutarnjim satima stavite laganu kremu na vaše lice, te nežno umasirajte kremu u kožu.

Rešite se natečenih očijuJedan od najboljih načina da se oslobodite od natečenih očiju u jutarnjim satima, jeste da stavite hladne vrećice čaja na kapke. Ostavite na očima 5 minuta i umijte lice.

HidratacijaPitka voda će vam pomoći da zadržate kožu hidriranom. Ako pijete tri čaše vode čim se probudite to će vam dati puno energije za taj dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs