Astro prognoze

Januar 2018, mesečni horoskop za Škorpiju: Čekaju vas samo dobre stvari!

Stanje na zdravstvenom planu se popravlja za većinu Škorpija

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Posao: Nova godina i prvi mesec u njoj - januar, odlični su za pokretanje novih poslovnih poduhvata. Ne plašite se promene. Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim stanjem ili smatrate da zaslužujete više, skupite hrabrost da preuzmete inicijativu i probate nešto bolje.

 

Za početak to ne mora biti posao sa punim radnim vremenom, već prvo u slobodno vreme radite na razvijanju svoje nove poslovne ideje. Vremenom ćete videti da li to ima perspektivu i kako se razvija. Ne dozvolite da vas neuka mišljenja ljudi oko vas pokolebaju. Najbitnije je šta vi mislite o tome i da li imate vere u to što radite. Ako je odgovor Da, samo napred, bez puno oklevanja!

 

Ljubav: Ovog meseca se trudite da budete praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romatničan i zaljubljen. Pokušajte da ponovo probudite tu stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmerno zahvalan. Takođe, posvetite dovoljno vremena svojoj porodici. Svi oni su tu da vas nečemu nauče, a pre svega da volite i da imate maksimalno razumevanje.

 

Zdravlje: Stanje na zdravstvenom planu se prošlog meseca malo popravilo za većinu Škorpija. Tako bi trebalo da ostane i ovog meseca. Ono što je do vas potrudite se da date svoj maksimum. Poradite na svojim navikama, i one nezdrave zamenite zdravijim. Više se krećite i budite više aktivni. Vaše telo će vam biti zahvalno zbog toga.
 

Godišnji horoskop za Škorpiju: Harmonija u porodici, problemi na poslu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...