Iz astro ugla

Januar 2018 mesečni horoskop za Vagu: Odredite prioritete i uložite malo truda!

Vaša briga za druge ljude remeti vam mir i sreću!

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018 mesečni horoskop za  Vagu: Odredite prioritete i uložite malo truda!
Foto: Shutterstock

Posao: Januar je mesec kada se većina Vaga bukvalno vraća u igru što se posla tiče. Kraj godine možda nije bio najsrećniji za vas, ali zato početak 2018 svakako to može biti. Potrebno je samo da odredite prioritete i da uložite malo truda. To će vam se višestruko isplatiti već krajem ovog meseca. Zato, prionite na rad, zasucite rukave i rezultati će doći pre ili kasnije. Budite strpljivi i verujte u proces.

Ljubav: Vaš problem je što puno brinete za druge osobe. Iako to dolazi izvorno iz ljubavi i saosećanja sa njima, ne dozvolite da to toliko utiče na vas i da vam remeti svoj mir i sreću. Trudite se da svoju vibraciju dodatno podignete pa da tek onda iz te pozicije vidite kome možete da pomognete. Iz niske vibracije slabo kome možete pomoći jer ćete se onda samo vrteti u krug i ostajati u tom stanju.

Zdravlje: Ne dozvolite da vas praznična euforija omete i poremeti vaše planove i ono što ste do sada postigli. Počeli ste lepo da radite na sebi, krenuli ste da uvodite zdravije navike i način ishrane, da vodite računa o svom zdravlju. Samo tako nastavite. Možete sebi dati oduška nekoliko dana oko praznika, ali nakon toga se vratite na dobar put zdravlja i duhovnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs