Iz astro ugla

Januar 2018 mesečni horoskop za Devicu: Ljubav će se desiti kada se najmanje budete nadali!

Zdravlje se konačno popravlja!

Zanimljivosti 25.12.2017. - 10:50h Autor: horoskopskiznakovi.com
Foto: Shutterstock

Posao: Iako ste poznati po tome da na poslu više brinete da drugima udovoljite nego sebi, ovog meseca januara bi konačno to moglo malo da se promeni pa da pomislite i na sebe i da sebe stavite konačno na prvo mesto, bar na kratko. Potrudite se da ovog meseca malo više odmorite, nakupite pozitivne energije i onda da krajem januara i početkom februara krenete u nove radne pobede bez puno stresa i nervoze.

 

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nekih većih promena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Device moguće su nove ljubavi ali tek krajem ovog meseca. U prvoj polovini januara odvojte dovoljno vremena za svoje voljene članove porodice, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vreme kada najviše budete spremni za to.

 

Zdravlje: Iako ste u 2017.godini imali dosta raznih zdravstvenih problema, situacija od Nove godine bi trebala postepeno da se popravlja pa bi tako neki od zdravstvenih problema trebalo da iščezavaju. Bilo kako bilo, najbitnije je da održite zdrav razum i pozitivnu psihu jer je to najbitnije u današnje vreme kada je pritisak i stres prisutan svuda oko nas.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...