Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za novac i posao: Vodolije, očekujte unapređenje!

Unapređenja, povišice i uvažavanje su sve ono što ćete dobijati kako će godina odmicati, ali put vam neče biti nimalo lak

Zanimljivosti
11:39h Autor:
Godišnji horoskop za novac i posao: Vodolije, očekujte unapređenje!
Foto: Shutterstock

KARIJERA

U ovoj ćete se godini jako dobro snalaziti kada su u pitanju karijera i profesionalni odnos sa drugima, a sve zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Vaše ambicije i težnje krenuće u jednom novom smeru.

Unapređenja, povišice i uvažavanje su sve ono što ćete dobijati kako će godina odmicati. Nemojte misliti da je put koji je pred vama lak. Dajte sve od sebe da odnos sa autoritetima i sa kolegama na poslu bude srdačan i iskren. Muški pripadnici znaka treba da zapamte kako će postići čuda ove godine uz pomoć taktičnosti i diplomatskog stava u zahtevnijim situacijama. Povremeno ćete se naći u nesigurnim situacijama i samo je na vama kako ćete se snaći i poraditi na rešavanju izazova. Bitna je unutrašnja energija zato je nemojte rasipati na beznačajne stvari. Odnos sa kupcima ili klijentima ključ je poslovnog preživljavanja za ovu godinu. U drugoj polovini godine činiće vam se nemogućim da zadržite svoju poziciju i to najviše zato što će vam se stalno neko suprotstavljati.

FINANSIJE

Muški pripadnici znaka će shvatiti da imaju više sreće nego ikad kada su u pitanju novac i materijalna dobra. I oni, ali i ostali će osetiti da je, kada su finansije u pitanju, nastupio jedan stabilan i pozitivan period. Kroz godinu će stanje na računu biti vrlo zadovoljavajuće i povremeno rasti uz pomoć sreće i neočekivanih priliva koji neće dolaziti od sopstvenog rada. Očekujte povećanje stalnih prihoda, ali isto tako budite svesni da će se događati neželjeni troškovi povezani uglavnom s karticama. Držite se podalje impulsivne kupovine i pokušajte da se u potpunosti rešiti nekih strasti i užitaka kako biste kroz čitavu godinu bili finansijski jaki. Kraj godine će vas blagosloviti stabilnim finansijama i pripremiti vas za promene koje možete očekivati u idućoj, 2019. godini.

Godišnji horoskop za Vodoliju: 2018. je vaša godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs