Zvezde otkrivaju

Parovi po horoskopu: Evo koji znak je idealan za vas!

Kad je reč o našem karakteru i kako se razumemo sa drugim ljudima, nije loše baciti pogled

Zanimljivosti
20:03h Autor:
Parovi po horoskopu: Evo koji znak je idealan za vas!
Foto: Shutterstock

Otvorene Ribe i aktivni Ovnovi, tajanstvene Škorpije i uravnotežena Vaga. Kad je reč o našem karakteru i kako se razumemo sa drugim ljudima, nije loše baciti pogled na horoskop. Čak iako ne veruješ astrolozima, možeš pročitati tekst i otkriti koje ti karakteristike odgovaraju, a koje ne.

Vodolije

Rođeni u znaku Vodolije odlučne su osobe, tolerantne, dobro rade u timu i teže nezavisnosti i slobodi. Boriće se za ideale, zanimaju se za aktualnosti i orijentisani su na budućnost. Idealnog partnera Vodolije će pronaći u drugim Vodolijama, ali i u Devicama.

Ribe

Ribe su senzibilne i malo potrebno je malo spoljnog uticaja da postanu nesigurne. Vrlo su prilagodljive i pune razumevanja. Teže ka mudrosti i spoznaji, duhovnosti i uviđajnosti. Odličan su par s Ovnom, ali slažu se i Blizancima, Rakom i Jarcem.

Ovan

Ovnovi su ambiciozni, ponosni, živahni i vrlo aktivni. Njemu ne sme ništa da bude dosadno, vrlo je strastven i odlučan. Zbog toga mu je potreban partner pun razumevanja – poput Ribe. Takođe se dobro slažu s Blizancima i Lavovima.

Bik

Rođeni u znaku Bika su uporni, tvrdoglavi i pravi su hedonisti: materijalna i nematerijalna dobra njihova su strast. Bik teži ka uživanju u životu, ali je vrlo častan i bez obzira na sve uvek će reći svoje mišljenje. Zbog toga treba partnera koji ga razume – na primeri, Strelca ili Vagu.

Blizanci

Blizanci su živahni, radoznali i žude za znanjem. Ali četo sumnjaju u sve i svašta i gotovo uvek razotkriju svaku laž. Uzori su im veliki mislioci. Uvek sve planiraju u sekundu, koncentrisani su na posao i sve brzo shvataju i nauče. Odlično im odgovaraju Vage i Ovnovi.

Rak

Rak se boji gubitka, jako je empatičan, povredljiv, ali i pun razumevanja za druge. Veliki je sanjar te traži sigurnost i predanost. Idealan partner Raku treba pružiti osećaj sigurnosti: na primer Lavovi. Ali i Device, Ribe i Vodolije mogu usrećiti rođene u znaku Raka.

Podznak vas otkriva: Kakvi ste zaista u seksu?

foto: Shutterstock

Lav

Lav je pun životne energije, teži tome da bude u centru pažnje pa je zbog toga često pod pritiskom – koji sam sebi napravi! Lav deluje mirno, sigurno i odlučno. Njegov partner takođe mora biti harizmatičan. Odlično se slaže s Rakom, ali i s Ovnom, Lavom, Devicom i Jarcem.

Devica

Device vole red, organizovane su i razumne, čvrsto stoje s obe noge na zemlji i izuzetno cene sigurnost. Stalno su u potrazi za ravnotežom pa analiziraju sve oko sebe – ali često i sebe same. Dobro se slažu s Lavovima i Strelcima, ali i Škorpije, Rakovi ili Vodolije mogu im puno pružiti.

Vaga

Vaga teži ka ravnoteži i harmoniji. Svoje različite potrebe i osećanja može i stanju je oprezno odvagati i izbalansirati. Defanzivna je te želi ravnotežu koja je prvenstveno objektivna. Vage mrze nepoštenje i nepravdu te se uvek zalažu za slabije. Idealni partner za vagu su Škorpije i Blizanci.

Škorpija

Škorpije su tajanstvena, čarobna bića. Uvek su u potrazi za spoznajom i pravim smislom stvari. Žedni su znanja i jako su znatiželjni. Optimalan partner trebao bi deliti s njim znatiželju – na primerice, Vaga ili Jarac.

Strelci

Strelci su sanjari i idealisti te žele razumeti druge ljude. Traže dublji smisao života, puni su razumevanja i empatični. Strelcima su idealni partneri pomalo buntovni znakovi – na primer, Bik, Devica, Jarac ili Strelac.

Jarac

Jarac je realan i nema vremena za sanjarenja. Teži ka redu i disciplini. Odlično se slaže sa drugim zemljanim znakovima. Savršeni partner: Škorpija ili Vodolija. Kad Jarac izlazi s Jarcem, treba malo da smanji sopstvene ambicije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs