Upozorenje za roditelje

Bivši satanista oštro upozorio sve hrišćane: Ni ne slutite šta se dešava tokom Noći veštica!

Moja verenica i ja odlučili smo da se venčamo na Noć veštica, u demonskom ritualu koji je trajao celu noć, a svadbena zvona čula su se sve do vrata pakla, otkriva bivši satanista

Zanimljivosti
13:59h Autor:
Bivši satanista oštro upozorio sve hrišćane: Ni ne slutite šta se dešava tokom Noći veštica!
Foto: Profimedia

Bivši satanista upozorava hrišćane na opasnosti slavljenja Noći veštica!

U članku za CharismaNews.com, Džon Ramirez, koji je nekad bio visoko pozicionirani sveštenik u Satanskom Hramu pre nego što mu se srce čudesno otvorilo za Jevanđelje, deli priču o svom ličnom angažmanu u satanizmu i slavljenju Noći veštica kako bi upozorio roditelje na opasnosti.

Premda neki hrišćani veruju kako je dopuštanje deci da se maskiraju i idu na maskembal bezopasno, Ramirez ima veoma drugačiji pogled.

On kaže da su on i verenica oboje bili uključeni u satanizam i izabrali Noć veštica za dan svog venčanja.

"Moje sećanje se vraća unazad na noć 31. oktobra 1987, kada sam imao najveće dijaboličko venčanje na planeti. Moja verenica i ja odlučili smo da se venčamo na Noć veštica, u demonskom ritualu koji je trajao celu noć, a svadbena zvona čula su se sve do vrata pakla“, piše.

Upozorava hrišćane da je nemoguće odvojiti mračno poreklo Noći veštica od naizgled bezazlene prakse današnjice.

13 znakova da ste veštica: Nikome ni reči o ovome!

foto: Profimedia

"Kao poštovatelji đavola, Noć veštica nam je bio veoma poseban i radovali smo se slavljenju jer smo znali kakav uticaj i mračna sila su u pozadini te noći. Uveliko se razlikuje od svake druge noći u svetu čarobnjaštva. To bi bilo kao da danas kažem vernicima: "Koliko vam je važan Veliki petak i Vaskrs?" Noć veštica ima toliku težinu i važnost onima koji borave na mračnoj strani", kaže Džon.

Ramirez čvrsto veruje da hrišćani ne bi trebalo da učestvuju u ovom slavljenju; čak i da ga preimenuju u "Praznik žetve" ili bilo kakvu sličnu hrišćansku verziju Noći veštica.

"Jedina žetva koju slavimo jeste žetva duša", zaključuje Ramirez.

Poznate dame u kostimima za Noć veštica: Da li biste ih prepoznali? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs