Astro prognoze

Septembar 2017, mesečni horoskop za Jarca: Do pred kraj meseca, sav trud vam je uzaludan!

Bićete izuzetno podložni stresu i tenziji, pa pripazite na zdravlje
Zanimljivosti
20:46h Autor:
Septembar 2017, mesečni horoskop za Jarca: Do pred kraj meseca, sav trud vam je uzaludan!
Foto: Profimedia

Jarčevi će tokom celog septembra biti fokusirani na posao, jer će im njihova finansijska zavisnost od drugih veoma smetati. Pokušavaće da promene situaciju, ali će do 20. septembra sav trud biti uzaludan.

Samopouzdanje će biti na visokom nivou, pa će Jarčevi konačno prelomiti i doneti važne životne odluke.

Posao: Dobićete dosta šansi i poverenja od strane nadređenih, pa gledajte da to dobro iskoristite, piše Sunsigns.org. Imaćete svu podršku porodice i prijatelja, pa je ovo odličan period i za pokretanje sopstvenog biznisa. Nakon 11. septembra, polje karijere će ići uzlaznom putanjom.

Novac: U poređenju sa avgustom, septembar će biti znatno bolji. Stari poznanici će vam obezbediti nove šanse za zaradu, ali ako želite da ne oskudevate, moraćete da pripazite kako trošite. Rasipanje u ovom periodu nikako nije dobra ideja.

Ljubav: Slobodni Jarčevi pronaći će ljubav na poslu ili na društvenom okupljanju, a potencijalnih "kandidata" biće mnogo. Kad jednom izaberete, toj osobi ćete biti izuzetno posvećeni. Jarčevi koji su u braku ili vezi uživaće u romantici i harmoniji, a postoji šansa i za proširenje porodice.

Zdravlje: Na polju zdravlja, situacija nije tako sjajna. Bićete podložni stresu i tenziji. Morate malo da usporite, a sebi ćete pomoći nekim laganijim vežbanjem.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs