Iz astro ugla

Septembar 2017. mesečni horoskop za Strelca: Obradovaće vas moguć odlazak u inostranstvo!

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke, ne treba vam nikakva pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Septembar 2017. mesečni horoskop za Strelca: Obradovaće vas moguć odlazak u inostranstvo!
Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za septembar 2017. Strelčevima savetuje da se koncentrišu na profesionalni razvoj.

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke, ne treba vam nikakva pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve. Samopouzdanje i naporan rad omogući će vam uspeh i napredak. Tokom septembra imaćete veće šanse za odlazak u inostranstvo.

Posao: Obradovaće vas povoljna dešavanja na poslu, a moguća su poboljšanja i unapređenja. Cela porodica će se radovati vašem uspehu.

Novac: Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom septembra. Male brige će vam zadavati to što ćete novac trošiti na zdravlje i porodicu, piše sunsigns.org. Moguće je da će vam se prihodi povećati, zahvaljujući prijateljima ili nekoj društvenoj organizaciji. Sve u svemu, dobro je.

Ljubav: Jupiter, Merkur i Sunce biće vam prijateljski naklonjeni. Uživaćete u druženju sa prijateljima. Pred vama su brojne romantične mogućnosti. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, budite spremni za ulazak u brak. Ukoliko ste već u braku, budite spremni za dolazak bebe. Vaše komunikacijske veštine će zablistati zahvaljujući Merkuru.

Zdravlje: Do 22. septembra zdravlje će vam biti u odličnom stanju. Međutim, posle toga bi trebalo da obratite pažnju na fizičku aktivnost i fitnes. Detoksikacija tela od toksina je poželjna.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs