ASTRO PROGNOZA

ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 9. MAJ JE DAN OGROMNE LJUBAVI: Proverite da li ste među njima, jer vam stižu NEOČEKIVANE PROMENE

Veoma povoljan tranzit se dešava 9. mama, kako astrolozi naglapavaju! A sreća u ljubavi će posebno zadesiti 3 pripadnika zodijaka.

Lifestyle
20:24h Autor:
ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 9. MAJ JE DAN OGROMNE LJUBAVI: Proverite da li ste među njima, jer vam stižu NEOČEKIVANE PROMENE
Koja 3 horoskopska znaka će imati 9 maja 2023 sreće u ljubavi?, Foto: Shutterstock

Naime, Sunce je u konjunkciji sa Uranom što nam donosi pozitivnu energiju i promene na ljubavnom planu, a za Bikove, Jarčeve i Vodolije će biti veoma neočekivane! Potrebno je samo da ostanete otvorenog uma i da se prepustite, a ljubav će pronaći put!

Bik

Potpuno ste posvećeni partneru i to se ne dovodi u pitanje, ali održavanje ljubavnog plamena ipak doživlljavate kao zadatak i obavezu. Međutim, današnji tranzit u vama budi nešto novo – nove ideje i mogućnosti koje želite da isprobate sa partnerom. Biće vam zabavno i otkrićete danas nov način da se povežete i da strast više ne bude oabeveza već radosno iskustvo za oboje.

par, ljubav, zaljubljeni par, brak, muškarac i žena, devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Ovaj tranzit donosi najbolje i za vas i vašeg partnera. Osmehujete se jedno drugom kao da se vaša ljubav tek rađa pod okriljem one zajapurene i rane tajnovitosti kada se dvoje razumeju i bez reči. Ali pre svega, zabavno vam je zajedno! Zaigrani ste i sve posmatrate sa vedrije strane – lagano vam je da budete u svojoj koži i da uživate sa svojom ljubavlju.

Par, zaljubljeni par
foto: Shutterstock

Vodolija

Današnji dan kao da je krojen za vašu prirodu. Danas ćete doneti veliku odluku – ili ćete biti spremni za sledeći veliki korak u vezi ili ćete shvatiti da to što imate jednostavno nije dovoljno. Oboje ćete imati vedar i optimističan pogled na situaciju kako god odlučite da se ona razvija, piše Sensa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs