Bogatašica

Kad ti novac udari u glavu: Dala milione na podizanje zadnjice, a posledice su je zgrozile! (FOTO)

Od razmaženih bogatašica su mnogo gore instant bogatašice koje novac daju na kojekakve gluposti
Zanimljivosti
23:16h Autor:
Kad ti novac udari u glavu: Dala milione na podizanje zadnjice, a posledice su je zgrozile! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jane Park

Najmlađa milionerka, Džejn Park sada je neprepoznatljiva. Naime, ova mlada evro milionerka koja je novac stekla preko noći jednom nagradnom igrom, otišla je u Trusku na brazilsko podizanje zadnjice. Tokom operacije imala je alergijsku reakciju na anesteziju pa joj se lice nadulo i izobličilo. Mlada milionerka do sada je potrošila skoro polovinu svog dobitka na plastičnu hirurgiju.

"Odletela je u Tursku sa prijateljima gde je nedelju dana provela zabavljajući se i uživajući u luksuzu, a zatim je otišla u prestižnu kliniku na operaciju. Kada se vratila sa tretmana dobila je napad panike jer joj je lice dramatično reagovalo na anesteziju. Mnogo se uplašila, ali doktori su je ubedili da će se sve vratiti u normalu, " navodi dobro obavešten izvor za The Mirror.

Uvalila starletama najgluplju stvar na svetu: Kako je obična devojka (23) postala milionerka! (FOTO)

Džejn Parker je tipičan primer osobe koja nije imala ništa, a onda su joj pare bukvalno "pale s neba". Kada je osvojila džekpot počela je nekontrolisano da kupuje besmislice, odlazi na plastične operacije (odmah je povećala grudi za nekoliko brojeva).

Ćerka milionerka, a ona radi na ulici: Majka Natalije Vodijanove neće da je drugi izdržavaju!

Čak je kupila kuću za neverovatnih 169,995 funti, da bi je par godina zatim prodala za samo 20.000funti jer se osećala usamljeno pa je želela da ponovo živi sa majkom.

Novac je nemilice trošila i na skupe automobile, da bi na kraju izjavila kako smatra da bi joj život bio 100 puta bolji da novac nije osvojila.

Sreća se zaista ne kupuje novcem!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs