Luksuz iz snova

Neverovatno takmičenje: Onaj ko pobedi 25 godina putuje besplatno gde god želi!

Zamislite da vam svake godine neko plati da letujete i zimujete gde želite. Slatka muka je da nađete destinaciju
Lifestyle
09:46h Autor:
Foto: Profimedia

Veće putovanje na daleku destinaciju jednom godišnje, van granica svoje države, nije baš uvek jeftino. Ali takmičenje koji je nažalost otvoren samo za američke i kanadske državljane, srećnicima će omogućiti jedno besplatno putovanje godišnje u inostranstvo i to idućih 25 godina! Može li bolje? Teško.

 

Kada bi mogli, svi bi ovde letovali: Tropsko ostrvo stvoreno za uživanje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Turistička kompanija Exodus Travels pokrenula je konkurs koji će putnicima iz SAD-a i Kanade pružiti priliku za zaista dobru nagradu: besplatno putovanje svake godine idućih 25 godina!

 

Srećnici koji pobede svake godine će moći da biraju jednu od 600 destinacija širom sveta koje Exodus nudi, što znači da će oni koji pobede imati slatke muke.

 

Gde vam je predodređeno da živite: U kući sa dvorištem ili malom stanu u samom centru!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Moguće ture i više su nego impresivne. Tako u ponudi stoji obilazak italijanskih vinskih regija, biciklizam hrvatskom obalom, ali i uspon na Maču Pikču. Exodus objašnjava kako su njihove ture ponajpre usmerene na maksimiziranje doživljaja, a sudeći po ponudi - ne lažu.

 

Za sreću im bilo dovoljno samo jedno: Kako je mladi par ostvario svoj život iz snova! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Što se samog takmičenja tiče, on je i više nego jednostavan. Naime, takmičari jedino moraju da odaberu 3 destinacije iz snova na službenoj stranici kompanije i da čekaju "da budu izvučeni iz bubnja". Konkurs je otvoren do sredine septembra, ali nažalost, samo za Amerikance i Kanađane, pa ako neko od vas ima dvojno državljanstvo, svakako se prijavite za ovu "ludu" ponudu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...