Iskreno

Preko noći postala milionerka pa se pokajala: Sada mi je 10 puta gore u životu! (FOTO)

Nekom veliki novac, ne samo da nije dovoljan, nego je izgleda i suvišan
Lifestyle
13:24h Autor: ,
Preko noći postala milionerka pa se pokajala: Sada mi je 10 puta gore u životu! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jane Park

Džejn Park imala je samo 17 godina kad je na na lutriji dobila glavnu nagradu od milion funti, ali, umesto da joj se život obogati, samo četiri godine kasnije "proklinje" dan kad je kupila listić.

Danas, četiri godine kasnije, teško se nosi s posledicama iznenadnog bogatstva, duboko žali što je kupila pobedničku srećku, a namerava i da tuži lutriju jer joj je džekpot "uništio život".

Šta više, kako piše britanski Metro, tvrdi da bi igre na sreću trebalo zabraniti maloletnicima jer joj se život odjednom okrenuo naglavačke i ona jednostavno nije znala šta bi s tolikim novcem.

Suluda pravila novopečene bogatašice: Mnogi smatraju da nije normalna! (FOTO)

<\/div>

Onog dana kad je uplatila dobitni listić, Džejn je živela s mamom u socijalnom stanu i radila honorarne poslove za osam funti po satu.

Nakon dobitka ugradila je silikone, kupila dve lepe nekretnine, a s njima i čivavu, kako već dolikuje mladoj milionerki.Međutim, ono što nikako nije mogla kupiti novcem, jeste da pronađe dublji smisao u svom praznom životu.

„Mislila sam da će mi biti 10 puta bolje, a zapravo mi je bilo 10 puta gore. Život bi mi bio mnogo lakši da nisam dobila toliki novac“, rekla je Džejn.

<\/div>

Ona je primetila i kako je ljudi gledaju želeći da budu na njenom mestu, ali, kako kaže, nisu svesni pod kolikim je stresom:

"Materijalno sam obezbeđena, ali pored toga moj život je prazan. Koja je moja svrha u životu?“

Tako razmišlja mlada milionerka, koja je nedavno uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola, zbog čega će sledećeg meseca morati i pred sudiju za prekršaje.

Nekom veliki novac, ne samo da nije dovoljan, nego je izgleda i suvišan, naročito ako ne ume da se „nosi“ sa naglim promenama u životu…

Devojčica (12) postala milionerka: Od bakinog starog recepta napravila svetski biznis! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs