Ličnost

Ovo je najgori tip žene koji ćeš sresti: Izbaci je odmah iz svog života!

Da, znaš tačno o kojoj osobi pričamo, zato preduzmi nešto
Zanimljivosti
18:46h Autor:
Ovo je najgori tip žene koji ćeš sresti: Izbaci je odmah iz svog života!
Foto: Profimedia

Više puta smo ustanovile da je žena ženi vuk. Bilo u tramvaju, šetnji gradom, u prijateljstvu, na radnom mestu...

Sve žene su barem jednom u životu kraj sebe imale vučicu, koja je dobro skrivala svoju krvoločnu narav u kostimu slatke i nevine ovčice. Nekima je trebalo duže, nekima kraće da shvate kako su upravo one "lovina", ali dokle god ste se jedne takve rešile iz svog dnevnog rasporeda, smatrajte se pravom srećnicom jer ste osigurale neprocenjiv duševni mir.

Uz malo mozganja, ženskih priča i osvrtanja na prošlost, sastavile smo popis nekoliko vrsta takvih žena, u čijoj se blizini našla baš svaka od vas, koja je upravo izdvojila nekoliko minuta, kako bi pročitala ovaj članak. Čitajte i ponavljajte sebi koliko ste srećne, što je sve ovo iza vas ili će biti.

1. Žena koja mrzi svoje prijateljice

Znamo koje vam je pitanje prvo palo na pamet: zašto bi bilo koja žena imala prijateljice koje mrzi? Ali, samo zato što vam ni jedna to nije na glas priznala, to ne znači da one ne postoje. Zapravo se radi o ženama, koje su ljubomorne na svoje prijateljice iz 101 razloga, ali iz tog jednog jedinog se još uvek druže s njima. One će i dalje pisati komplimente na Fejsbuku i ostavljati srca ispod Instagrama, ali i paralelno mrzeti, ili još gore: jedna će mrzeti, a da druga to možda neće nikad ni saznati.

10 zapovesti žene koja ceni sebe: Ona zna šta je ponos!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Žena koja leči komplekse

Takvu jednu sigurno ste dosad našle u osnovnoj ili srednjoj školi, na fakultetu, ali potpuno sigurno na radnom mestu, bilo u obliku koleginice, bilo u obliku šefice. Ona će s vama biti najbolje, sve dok ne shvate da ste potencijalna pretnja njenom statusu, posebno ako nije previše sposobna, ali i dalje želi sakriti tu činjenicu od svojih nadređenih. Još gora verzija? Čak i ako joj niste pretnja, ona vam želi radne dane ne samo otežati, nego i pretvoriti u pakao, jer u jednom očigledno i živi. Nažalost, takve žene ignorišu reč "karma", a obično završavaju kao žrtve iste, kada nalete na nekoga ko ni pod koju cenu neće trpeti takav "Vrag nosi Pradu" tretman.

Kao prava dama: Jedini pristojan način da odbijete udvaranje muškarca!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. Žena koja je sa svima dobra

Takva žena možda nije duša ili matica svakog društva, ali nastoji sa svima biti dobra pa je svugde. Ona se smeje vašim šalama, dodaje vas na društvene mreže i sve vam naravno lajka i komentariše, uvek je tu kad ju trebate, nikad vam ne protuvreči... i najčešće je ona koja odlično prikriva svoju pravu narav, jer vas iz nekog razloga treba. Niko ne može biti dobar sa svima, jer se vrlo često dve ličnosti sudaraju poput dva titana, a jedan mora izaći kao pobednik, jer druge opcije nema. Tako ćete se s nekim ljudima odlično i iskreno slagati, s drugima ne, i vreme je da to prihvatite pod pojmom "život", jer ovde nema apsolutno ničeg lošeg.

Dama bez duše: 10 poteza koje vuče samo ohola i zla žena!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

4. Žena koja misli da je bolja od svih

I od žene koja upravo prolazi pokraj vas, i ove koja sedi pored vas i ispija kafu sa svojom prijateljicom, ali i nesumnjivo od vas same, koja ispijate kafu s njom. Iako najčešće nema razloga da se tako ponaša, njeno samopouzdanje je veliko do neba i zapravo ne znate dokud ono doseže, jer ne vidite od svih tih tamnih oblaka, koji su iznad vas, kada ste s njom. Tako se nađete da znate puno atraktivnije, sposobnije, pametnije i zabavnije žene, kojima ne pada na pamet da to ističu u tolikoj meri, a kamo li spuštati druge, za koje misle da su ispod njih. Tako se nađete kako se pitate je li normalna, dok ona to sebe baš nikada nije pitala.

Jeste li imali koju takvu u svom životu?

Druge možete da prevarite, ali svoju podsvest nikad: Precizan Frojdov test otkriva kakav ste čovek!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs