Da li se prepoznajete?

Dama bez duše: 10 poteza koje vuče samo ohola i zla žena!

Koji god razlozi da stoje iza ovakvih poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi
Ljubav i zavođenje
02:58h Autor:
Dama bez duše: 10 poteza koje vuče samo ohola i zla žena!
Foto: Shutterstock

Navikli smo da muškarce okrivljujemo za sve što ne valja u vezi. Oni su ti koji ne umeju da se emotivno vežu, otvore i iskreno prepuste ljubavi. U muško-ženskim odnosima, muškarci su ti koji nose titulu loših momaka.

Ali hajde da budemo realni i preispitamo i onu drugu stranu. Koliko žene umeju da budu okrutne?

1. Davanje pogrešnog broja telefonaŽene su sklone da se posluže sitnim smicalicama poput ove. Razlog za ovu malenu pakost jeste želja da barem prividno ispadnu kulturne i izbegnu epitet umišljene dame koja ne želi da ostavi broj telefona, dovoljno ljubaznom ali njima nedovoljno privlačnom udvaraču.

2. Iskorišćavanje muškaraca zbog besplatnog pićaŽene koje ne nose novčanik tokom izlaska, od mita postale su deo svakodnevice. Rešene da svojim šarmom i izgledom obezbede par koktela, u stanju su da započnu razgovor s muškarcem isključivo s tim ciljem. One iole pristojnije dozvoliće mu da je bolje upozna, dok će one okrutnije priuštiti svom "izabraniku" par momenata flerta, nastavljajući dalje, bez imalo griže savesti.

Druge možete da prevarite, ali svoju podsvest nikad: Precizan Frojdov test otkriva kakav ste čovek!

3. Ostajanje u vezi dok se ne pojavi neko noviOkrutnost u ovom primeru ne ogleda se u ostavljanju, već u ostajanju u vezi. Žene koje ne vole da budu same i neophodan im je muškarac u životu, sklone su nastavljanju veze s partnerom prema kojem ništa ne osećaju, sve dok se ne pojavi neko novi. Osim što gube svoje, prvenstveno gube vreme muškarca sa kojim su, dajući mu lažnu nadu da će sve možda biti bolje. Bolje koje one čekaju, najčešće dolazi u vidu nove veze s nekim drugim.

4. Suze kao vid manipulacijePoznato je da su muškarci osetljivi na ženske suze. Kako bi dobile ono što su naumile, pojedine pripadnice nežnijeg pola okoristiće se pomenutom činjenicom i rasplakati se ne zbog osećanja, već po potrebi.

5. Fizičko nasiljeUbeđene da im muškarac neće vratiti istom merom, žene su sklone da svog partnera udare, ošamare ili na neki treći način fizički povrede. Kako pravi džentlmen nikad neće podići ruku na ženu, pojedine od njih koriste to kako bi uz verbalni krenule i u fizički napad.

Kec u rukavu: Ova muška osobina osvaja svaku ženu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

6. Kritikovanje svog muškarca u javnostiPojedine žene sklone su javnom i oštrom kritikovanju svojih muškaraca. U ovu kategoriju okrutnosti spada i naglo započinjanje svađe ili pak ismevanje svog partnera.

7. Izostanak preciziranja svog statusaOvo svakako nije najokrutnija stvar koju žena može uraditi muškarcu, ali jeste jedna od najiritantnijih. Žene sklone flertu umeju da daju lažnu nadu svom udvaraču, bez obzira na to jesu li u vezi. Često svoj status nikada ne preciziraju, igrajući na više polja.

8. Manipulacija seksomKako je muškarcima seksualni odnos izuzetno bitan, manipulacija ovom oblašću za njih svakako predstavlja jednu od najokrutnijih pojava. Svesne važnosti teme, žene su sklone da ucenjuju muškarce svojom voljom za seksom. Ukoliko nešto žele da postignu, poslužiće se njime. S druge strane, ukoliko žele da kazne muškarca, odlagaće seks što više mogu.

Tibetanski test ličnosti: Neverovatno precizan, otkriva sve o vama!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

9. Testiranje muškarca"Ako me voliš, uradićeš to". Ovo je rečenica kojom započinje jedan od najokrutnijih načina ponašanja. Zvati ga neposredno pre njegovog izlaska s društvom s molbom da dođe do vas, bez nekog posebnog razloga, već kako bi dokazao da vas voli, spada u jedan od najnižih poteza koji možete učiniti u vezi. Sve su šanse da će doći, ali još veće su da će vas sa svakim novim potezom tog tipa voleti sve manje.

10. Flertovanje kako bi muškarca učinila ljubomornimOsećaj zapostavljenosti, gadna svađa ili čista neosetljivost, neke žene vodi ka izuzetno okrutnom flertovanju s drugim muškarcima kako bi se osvetila svom. Koji god razlog da stoji iza ovakvog poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi.

Slavni srpski akademik otkriva: 6 osobina koje imaju samo zrele ličnosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs