Kineski horoskop

Mesec Zmaja od 5. aprila: Ko sada napravi promenu, čekaće ga nešto lepo u avgustu!

April je mesec proleća, kada se sve razvija, dobra energija teče, a greške postaju motivacija, pa tako i u kineskom horoskopu april predstavlja mesec optimističnog Zmaja
Zanimljivosti
23:06h Autor:
Mesec Zmaja od 5. aprila: Ko sada napravi promenu, čekaće ga nešto lepo u avgustu!
Foto: Thinkstock

Mesec Zmaja počinje 5. aprila 2017. godine i ispraviće greške, probleme i teškoće koje nam je zadao mart u znaku Zeca. Drveni Zmaj nosi sa sobom moć i ambiciju, a njegov spoj sa vatrenim Petlom koji vlada 2017. godinom učiniće da ostvarite svoje planove i pronađete put ka očekivanom uspehu, piše lovesensa.rs.

Zec

Bliske veze vam u aprilu pružaju osećaj sigurnosti i utehe. Uživajte u lepim trenucima i pozitivnim vibracijama sa vašim partnerom. Ako još uvek tražite trajnu ljubav, sledeća godina će biti vaša. Profesionalno, promene koje su u toku će dovesti do nečeg pozitivnog u avgustu. Nove informacije će se pojaviti u periodu posle mladog Meseca, posmatrajte pažljivo kako se situacija razvija pred vašim očima.

Tigar

Proleće vam donosi isceljenje i rešenje mnogih problema. Slobodni Tigrovi će pronaći partnera sa kojim bi mogli da se savršeno slažu, posebno na intelektualnom nivou.Zbog preterane sličnosti veza može postati nedovoljno stimulativna i izazovna za vas. Na profesionalnom planu, dajte sebi vremena da isplanirate nove korake.

Svinja

Vreme je da analizirate svoje lične odnose, na čemu ste i šta želite. Slobodni pripadnici znaka: samopouzdani ste i to vam olakšava da upoznate osobu koja vam stvarno odgovara. Ako vam intuicija sugeriše promenu posla, potraga će biti uspešna u narednih mesec dana od mladog Meseca.

Pas

April će doneti veliku angažovanost, emocionalnu i energetsku, na planu odnosa. Oni koji traže ljubavnu vezu nisu raspoloženi za površne odnose i priželjkuju ozbiljnog partnera. Na profesionalnom planu ostavite sva vrata otvorena, komunicirajte i kad ne želite da komunicirate. Izbegnite sukobe i svađe. Ovog proleća gradite svoju budućnost.

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za april!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Petao

U aprilu, izvinjenja će biti prihvaćena i bliskost u odnosima obnovljena. Ako ste slobodni, ekskluzivnost u zabavljanju vas sprečava da upoznate ljude koje u prošlosti niste mogli da upoznate. Profesionalno, vi ste zvezda u usponu. Dobra saradnja će dovesti do još većeg napretka.

Majmun

Ključna reč za vas u aprilu je istinitost jer ovaj period zahteva autentičnu i iskrenu komunikaciju.Ovo važi i za slobodne pripadnike znaka, ako tražite vezu, budite ono što jeste i komunicirajte iz srca. Nemojte da pristajete na osobu koja nije vredna vaše iskrenosti. Profesionalno, najveći rizik u aprilu je da ne rizikujete, ali vi niste u grupi ljudi koji se plaše da pokušaju.

Princip 90/10 svi moraju da zapamte: Naučite ovo i zaboravićete šta su stres, problemi i nervoza!

Објава коју дели Stil (@stil_kurir) дана 29. Јан 2017. у 7:58 PST

Koza

Konačno ćete moći da odahnete u ličnim odnosima i uživate u opuštenoj atmosferi. Ako ste slobodni, oslonite se na svoju intuiciju prilikom procene potencijalnog partnera. Profesionalno zadatke obavljate efikasno, odgovorno i sa entuzijazmom što će vam doneti trajna priznanja.

Konj

Ovog meseca se posvetite voljenim osobama.Slobodni pripadnici znaka imaju šansu da pronađu svoju srodnu dušu. Dopustite da se stvari razvijaju prirodno i postepeno kako biste ostvarili duboku povezanost. Profesionalno, ako organizujete saradnike, koordinišite ih da međusobno usklade svoje akcije. Da li ste primetili da što više radite pod pritiskom sve ste bolji u tome?

Horoskop ženstvenosti otkriva: Da li u tvojim venama teče damska krv!

Објава коју дели Stil (@stil_kurir) дана 6. Апр 2017. у 8:58 PDT

Zmija

U aprilu ćete morati da negujete svoje odnose i ulažete u njih fizički, emocionalno i intelektualno. Ako ste single, mudro sačekajte bolji tajming ali nemojte odbiti kvalitetna prijateljstva. Na poslu izbegavajte borbe za moć i fokusirajte se na svoje ciljeve i čuvajte dragocenu energiju.

Zmaj

Moguća su nerazumevanja i suprotstavljeni interesi u bliskim ličnim odnosima. Slobodni Zmajevi, ako tražite ljubav, sačekajte bolji trenutak i ljude koji su slobodni, zreli i koji umeju da se kontrolišu. Veliki uspesi vas očekuju na poslovnom planu. Ako pažljivo čitate poruke i dopise, steći ćete značajne uvide.

Na život i subinu žene najviše utiče mesec rođenja: Živa istina!

Објава коју дели Stil (@stil_kurir) дана 4. Нов 2016. у 4:53 PDT

Bivo

Iskrena osećanja u ličnim odnosima će obeležiti ovaj mesec. U komunikaciji poštujte svoje sagovornike i kada se ne slažete sa njima. Slobodni pripadnici znaka privlače ljubav bez truda svojim samopouzdanim i opuštenim stavom. April će doneti mnoge povoljne prilike na profesionalnom planu. Iskoristite prilike da ostvarite nove kontakte i iskoristite srećne okolnosti u socijalnim interakcijama.

Pacov

U aprilu ćete dobiti drugu šansu da još bolje iskoristite neku priliku koja vam se ukazala. U komunikaciji sa drugima pokušajte da otkrijete šta druga osoba stvarno misli. Ako tražite novu ljubav, budite strpljivi. Na poslu vas prate uspesi ali i brige koje prate određene poslove. Oslonite se na svoju kreativnost i pronaći ćete sjajno rešeje za jedan problem.

Mesečni horoskop za april 2017: Ne dajte se, rešićete veliki problem! Pašće i ovaj teret!

Објава коју дели Stil (@stil_kurir) дана 5. Сеп 2016. у 5:08 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs