Neverovatno

Bizarne stvari o Ivanki Tramp: Svi se pitaju da li je moguće da je ovo istina!

Da li zaista ovako izgleda druga strana medalje?
Zanimljivosti 31.03.2017. - 08:46h Autor: express.hr
Foto: Profimedia

Ivanka Trump će raditi u Beloj kući "pro bono", odnosno isključivo volonterski i bez primanja novčane naknade, a navodno je do te odluke došla konsultujući se sa svojim ocem, budući da su optuživani za nepotizam. I tako će Ivanka popuniti radno mesto "savetnice predsednika". Očigledno je da sebi može priuštiti takav besplatan rad.

 

U njenoj biografiji se može pročitati kako je 35-godišnja Donaldova mezimica uspešna preduzetnica, ekonomista, autorka, model, pokretač vlastite modne linije i sada savetnica najmoćnijeg čoveka sveta.

 

Prema službenim podacima, njeno naročito bogatstvo iznosi impresivnih 150 miliona dolara u 2017.  Ipak tipična priča o lepoj američkoj bogatašici i kćerki uspešnog oca ipak ima svoju drugu stranu, a ona se skriva u mračnim tajnama koje Trumpovi godinama guraju pod tepih.

 

Udata je za mafijašku porodicu

 

Udata je za Džerada Kušnera, mogula nekretninama te vlasnika izdavačke kuće, koji također radi kao savetnik u Trumpovoj administraciji. Kušnerov otac, Čarli, proveo je dve godine u zatvoru zbog poreznih malverzacija. Osim toga, osuđen je za ilegalne donacije političkim kampanjama, a bio je i svedok u raznim krimi-dramama povezanih s mafijom.

 

Kad je saznao da njegov šurjak Vilijam Šolder sarađuje u istrazi protiv njega, namestio mu je prostitutku kako bi ga zavela i snimila te je celi film poslao svojoj sestri. Navodno je Džerad pravi sin svog oca koji ga nasleđuje u svim poslovima - pa tako i onim mafijaškim. Odnos im nije baš bajan Iako se čine kao savršen par, Džerad i Ivanka imaju svoje probleme. Samo godinu dana pre zakazanog venčanja, prekinuli su zbog navodnih "religijskih razlika".

 

Naime, Ivanka je prezbiterijanac, dok je Kušner ortodoksni židov. Njegovi su se roditelji nadali kako će oženiti Židovku, ali uspeli su se pomiriti nakon što je Ivanka prihvatila njegovu religiju.

 

Tramp veruje samo ovoj ženi: Sve što niste znali o Ivanki Tramp!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tajnim večerama do političkog cilja

 

U danima pre inauguracije njenog oca, Ivanka Trump je navodno organizovala čitav niz tajnih večera kojima je bio cilj ostvarenje njenih ličnih političkih ciljeva. Tako je ugostila Vendi Murdok, koja joj je davala savet kako iskoristiti pokret feminizma u svoju korist, ali i niz izvršnih direktora s kojima se poslovno povezala, navodno im obećavajući privilegije kad ona i njen otac zavladaju Belom kućom, što se i ostvarilo.

 

Sama Ivanka ima brojne predloge novih zakona, poput onog o brizi o deci - a sve je započela da ostvaruje i predlaže i pre nego je službeno imenovana za savetnicu u vladi.

 

Do karijere modela došla je plastičnim operacijama

 

Iako je navodno vrlo osetljiva na sam spomen estetskih zahvata te odlučno odbacuje tvrdnje kako je na sebi "nešto radila", hirurzi tvrde kako je njen izgled doživeo drastičnu promenu koja joj je i omogućila da dospe na naslovnice modnih magazina.

 

Prvu  plastičnu operaciju nosa, navodno je imala sa 17 godina. Nakon toga je usledila operacija grudi, a poslednjih godina navodno odlazi na filere kojima održava mladolik izgled.

 

Neobično skroman dom Trampove kćerke: Ovo od nje nismo očekivali! (FOTO)

Koristila je tatinu kampanju za promicanje vlastite modne linije

 

Dok mnogi Ivanku nazivaju "tajnim oružjem Donalda", pitanje je koji su njeni motivi u celoj toj političkoj igri, a mnogi smatraju kako su isključivo egoistični i finansijski. Kroz celu kampanju svog oca, Ivanka je nosila odeću isključivo iz vlastite modne linije, a tokom svog govora na Republikanskoj konvenciji, čak je popratila celu stvar s tvitom čiji je haštag bio "kupite Ivankin look".

 

U svom gostovanju u emisiji 60 minutes s ocem i Melanijom, reklamirala je svoju liniju nakita, a nakon emisije objavila je sliku sebe u ogrlici koju je nazvala "omiljenom" navodeći ljude gde je mogu naručiti.

 

Toliko o politici, a više o prodaji.

 

Prodaje jeftine krpe iz Kine i Vijetnama

 

Sama je modna linija Ivanke izvor brojnih kontroverzi. Nakon izbora u javnost su dospele informacije kako se većina robe proizvodi izvan SAD-a, što se protivi politici Trampovih i "vraćanju posla Amerikancima". Tako se većina njenih krpica izrađuje u Vijetnamu i Kini, poznatim po nehumanim uslovima rada te izuzetno jeftinoj radnoj snazi, koja joj omogućuje veći profit. Osim toga, u njenoj liniji se pronalazi zečje krzno i kože drugih životinja, što je izazvalo bes organizacije PETA, a navodno velik broj odeće ne prolazi test "zapaljivosti", ali zahvaljujući svojim vezama uspeva ih prodavati na američkom tržištu.

 

Isina o odnosu s ocem

 

Čini se kako su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenima za oca i kćerku. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u miniću u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćerka, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti. Psiholozi ovakav odnos tumače kao neprikladan i bizaran. Prijatelji porodice svedoče kako su njih dvoje oduvek imali izuzetno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno ni jednu profesionalnu ni privatnu odluku od značaja ne donosi bez konsultacije s ocem.

 

Blistala na očevoj inauguraciji: Jedna stvar je izdvojila Ivanku Tramp od ostalih! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njene radnice se moraju izboriti za porodiljsko odsustvo

 

Jedan od popularnih Ivankinih poteza, koja je i sama majka troje dece, bio je predlog uvođenja šestonedeljnog plaćenog porodiljskog odsustva (nema veze što samohrane majke i očevi kao i usvojitelji nisu uključeni u taj plan). Ali, ono što je ironično je da su se u samoj njenoj kompaniji radnice morale boriti kako bi dobile bilo kakav porodiljski odmor. Kad ju je njena radnica Marisa Velez Kraksberger pitala za porodiljsko odsustvo, Ivanka je odgovorila vrlo bezobzirno i šokantno. Rekla je kako će morati razmisliti, da u Trampu inače ne nude takvu vrstu odsustva i kako bi bilo u redu da se vrati na posao nedelju dana nakon porođaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...