Astrologija

Proleće im donosi samo sreću: Ovaj horoskopski znak će procvetati narednih dana!

Na poslu se mnogo traži od vas, ali ipak je ovo početak vašeg ličnog ciklusa pa izbegavajte stres i nepotrebne konflikte
Zanimljivosti 21.03.2017. - 22:32h Autor: lovesensa.rs
Foto: Thinkstock

Poštovani na poslu, voljeni u porodici! Takvi ćete biti upravo vi, dragi Ovnovi, jer Sunce danas ulazi u vaš horoskopski znak, piše Lovesensa.

 

U narednih mesec dana, vi ćete biti u centru pažnje, vaše potrebe dobijaju prioritet, pa se već danas potrudite da uhvatite što veći zamah. Ne ustručavajte se da izložite nove ideje, dobiće ogromnu podršku među kolegama. Vi zaslužujete reputaciju koja vas prati - spremni ste da skočite tamo gde drugi ne smeju ni da pogledaju! Mesec u Jarcu u vašoj kući javnosti ukazuje da vam se smeška velika slava - za vašu hrabrost, i to je mala nagrada.

 

Ipak, uz retrogradnu Veneru u vašem znaku, možda nećete biti baš spremni za neki ludi izlazak u slavu dolaska proleća, ali ćete sigurno osetiti talas energije koji će vas nositi celog meseca. Na poslu se mnogo traži od vas, ali ipak je ovo početak vašeg ličnog ciklusa pa izbegavajte stres i nepotrebne konflikte.

 

Svi rođeni u ovom znaku moraju da se venčaju u martu: Pratiće ih sreća ceo život!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...