Astrologija

Svi rođeni u ovom znaku moraju da se venčaju u martu: Pratiće ih sreća ceo život!

Čeka vas fatalna ljubav i luda strast. Iskoristite ovaj period
Lifestyle
00:34h Autor:
Svi rođeni u ovom znaku moraju da se venčaju u martu: Pratiće ih sreća ceo život!
Foto: Thinkstock

Prilika za romansu biće mnogo, ali najvše će osetiti osobe rođene između 12. i 21. decembra, piše lovesensa.rs

Šest sedmica, tokom kojih će Venerin hod uticati i na naše finansije ali i na ljubavni život, biće ispunjen brojnim ponudama i uzbudljivim prilikama.

Međutim, mnogi će se suočiti sa slatkim obećanjima, neutoljivim čežnjama, ishitrenim privlačnostima, a koji će znak u tome najbolje snaći…

Luda strast otvorit će mart mesec za Strelce, naročito one rođene između 12. i 21. decembra. Ispuniće vas osećaj slobode kakvu davno niste osetili, kočnice popuštaju, a vi se osećate sve lepše u svojoj koži.

Uz talas optimizma dolaze vam mnoge dobre stvari, a ispunjava vas i snažna vitalnost. Zdravi ste, druželjubivi i u lepim odnosima sa bliskim ljudima pa sve grupne aktivnosti prolaze u veselju.

Prilika za romansu biće mnogo, a među njima će biti i onih ozbiljnih, ali i i dosta površnih. Čak i povratak stare ljubavi, pa i bol u srcu, tu su da vas podsete na ono što istinski tražite. A Strelac istinski traži sreću u domu.

Ovaj horoskopski znak čeka potpuno blagostanje na proleće: Sve što dotakne, pozlatiće se!

<\/div>

Konjukcija Merkura i Urana krajem marta uneće novosti u vaš dnevni raspored. Otvorite oči, srce i um, ne okrećite glavu pred fleševima intuicije.

Novi ljudi koji uđu u vaš život, ma koliko neobični, mogu biti od posebne važnosti.

Mars vas obasipa posebnim magnetizmom, tako da će mnogo češće ljubav tražiti vas nego vi nju. Vi volite da budete u centru pažnje i zato će vam prijati ovaj period samopouzdanja i magnetnog šarma. Ako tražite pravi trenutak da izjavite ljubav, neka to bude između 17. i 19. marta. Budite spremni da takvu izjavu i primite. Mart će mnogim Strelcima doneti najlepše ljubavne trenutke – veridbu ili zaključenje braka.

Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs