Svima omiljen

Uoči 30. godišnjice Prljavog plesa: Otkrivena istina zbog kojeg ćete ga gledati drugačije! (VIDEO)

Dženifer Grej je nedavno otkrila da je snimanje najlepše scene, kada vežbaju plesnu tačku u jezeru tako da Džoni nosi Bejbi na rukama visoko iznad glave, zaista bilo nezaboravno, ali ne u pozitivnom smislu
Zanimljivosti
01:18h Autor:
Uoči 30. godišnjice Prljavog plesa: Otkrivena istina zbog kojeg ćete ga gledati drugačije! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ove godine obeležava se 30. godišnjica kultnog filma "Prljavi ples", u kom su Patrik Svejzi i Dženifer Grej odigrali nezaboravne uloge Džonija i Bejbi.

Skrivenu poruku Prljavog plesa je retko ko shvatio: Mnogo više od romantičnog filma! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / dimebag147
Foto: Printscreen Youtube / dimebag147

Dženifer Grej je nedavno otkrila da je snimanje najlepše scene, kada vežbaju plesnu tačku u jezeru tako da Džoni nosi Bejbi na rukama visoko iznad glave, zaista bilo nezaboravno, ali zbog hladnoće i bola.

"Voda je bila neopisivo hladna, stvarno moraš biti jako mlad i ambiciozan da toliko vremena provedeš u tako hladnoj vodi. A uz to je Patriku bilo povređeno koleno i jako ga je bolelo, pa mu je bilo teško da me drži. Morali smo iz prve dobro da snimimo scenu, da je ne bismo ponavljali", prisetila se Dženifer dodajući da nakon toga nije izvela ništa slično.

Napaćena lepotica iz Prljavog plesa: Savest je i danas peče zbog jedne kobne noći! (FOTO)

Dženifer je otkrila da ni završna plesna tačka na bini nije išla po planu, jer je pod bio obojen baš uoči snimanja scene, pa su im se cipele bukvalno lepile za pod kad su plesali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Trideseta godišnjica flma obeležiće se ove godine posebnim izdanjem "Prljavog plesa", ujedno i kao sećanje na Patrika Svejzija koji je 2009. preminuo od raka pankreasa u 57. godini.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs