Apokalipsa

Bog nam daje brojna upozorenja: 2017. doživećemo kraj sveta, dokazi u Bibliji!

Brojne prirodne katastrofe, poput zemljotresa, su ključni dokaz da se bliži apokalipsa. Brojni teoretičari zavera kažu da je dokaz tome i znatan pad broja šišmiša, riba i pčela koji izumiru
Lifestyle
16:16h Autor:
Bog nam daje brojna upozorenja: 2017. doživećemo kraj sveta, dokazi u Bibliji!
Foto: Thinkstock

Teoretičari zavera tvrde da ćemo ove godine doživeti kraj sveta. Osnivači stranice "Signs of End Times", inače hrišćanski fundamentalisti, tvrde da imaju dokaz iz Biblije da će 2017. godine biti smak sveta.

Brojne prirodne katastrofe, poput zemljotresa, su ključni dokaz da se bliži apokalipsa. Kažu da je dokaz tome i znatan pad broja šišmiša, riba i pčela koji izumiru.

"Nikada još nije bilo toliko mnogo dokaza na toliko različitih mesta s tolikom učestalošću i intenzitetom", ocenjuju teoretičari zavera.

O ovom proročanstvu Tarabića bruji internet: Dolazi riđi čovek na presto! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Naša generacija je prva koja ispunjava sve biblijske znakove. Bez sumnji, živimo poslednju godinu", tvrde.

Administratori stranice "Signs of End Times" ističu da je samo od početka 2017. godine na Zemlji zabeleženo više od 4.000 zemljotresa.

"Bog nam daje mnogo upozorenja kroz ove događaje. Nećemo imati izgovor ako se taj dan, kada se Hrist vrati, iznenadimo i budemo nespremni. Moramo pratiti znakove i pripremiti se", upozoravaju oni.

Najpoznatiji teoretičar zavere: Reptili vladaju svetom, samo nadareni mogu da ih vide! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ali, ne smatraju svi da je kraj sveta blizu. Karl Olson, urednik portala "Catholic World Report" smatra da su to samo glasine.

"Postavljanje datuma nije opcija. Mogu proći vekovi ili milenijumi dok se Hrist ponovno ne pojavi, a može to biti i vrlo brzo", kaže on.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs