Iz astro ugla

Veliki zdravstveni horoskop za februar 2017: Čak su i Blizancima moguća iznenađenja!

Ovnu je odmor neophodan, Lav treba da pazi šta priča
Zanimljivosti
15:28h Autor:
Foto: Thinkstock

Pročitajte šta vam predviđaju astrolozi na polju zdravlja za februar...

 

Ovan

 

Tokom februara radićete punim kapacitetom, imaćete energije dovoljno za desetoricu. Preteranu energiju teško možete kontrolirati, pa je moguće da dođe do preterivanja i nemara koji može opteretiti telo. Bićete pod pritiskom i trebaće vam odmor i opuštanje. Vežbajte, plešite, borite se za nešto! Šta god da izaberete, iskoristite višak energije korisno!

 

Savet

 

Postavite sebi ambiciozne ciljeve i krenite sa ostvarenjem tih ciljeva!

 

Bik

 

Prolazite kroz osetljiv period za zdravlje. Februar 2017. godine donosi snažnu opoziciju planeta na rubovima kuća bolesti Bika, zato ozbiljno shvatite signale koje vam telo šalje. Budite svesni da vas preterivanja i nemar mogu koštati!

 

Savet

 

Posetite društvene događaje. Pomračenje Sunca povoljno je za Bikove koji se bave aktivnostima koje uključuju publiku ili grupu.

 

Najtačniji horoskop na svetu: Drevni kalendar Maja!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Blizanci

 

Tokom februara 2017. godine vaše zdravlje će biti bolje nego prethodnih meseci. Zvezde vam daju puno energije i optimističan pogled na život. Ipak, zbog Marsa, vladara kuće bolesti Blizanca, koji je pod uticajem konjunkcije s Uranom, opozicije s Jupiterom i kvadrata s Plutonom, neka iznenađenja su moguća, posebno u drugom delu meseca.

 

Savet

 

Pridružite se grupnim aktivnostima, njegujte prijateljstva, ali prvenstveno se oslonite na sebe i svoju snagu!

 

Rak

 

Tokom februara bićete ambiciozni, puno toga ćete uspeti da ostvarite i uvek ćete biti u pokretu. To znači da telo i um mogu biti pod ozbiljnim stresom. Zbog previše obaveza bićete skloni brigama o dovršenju svih tih obaveza. Od velike je važnosti da nađete vreme za opuštanje i da se pobrinete za sebe, inače može doći do neočekivanih poteškoća.

 

Savet

 

Ako vozite, budite oprezni! Pripazite kroz odnose s osobama koje žive daleko!

 

Mesečni horoskop za februar 2017: Blizanci odlaze u instranstvo, Lavu će konačno svanuti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock


Lav

 

Februar traži puno od vas strpljenja. Bićete skloni razdražljivom raspoloženju, uznemirenosti i pod stresom. U vašem telu dolazi do nesklada što može razviti zdravstvene poteškoće, čak može doći i do nezgoda. Budite pribrani i pažljivi kada se krećete na bilo koji način (šetnja, vožnja auta, skijanje i slično).

 

Savet

 

Na diplomatski način i s puno takta iskažite svoja uverenja i nemojte pričati više nego što treba! Pripazite što govorite ili pišete!

 

Devica

 

Zdravlje će biti važno pitanje tokom februara. Planete iz kuće bolesti Device podržava Saturn, vladar iste kuće, i nema drugih negativnih uticaja. Možemo reći da ćete uspeti da rešite neke probleme. Povoljan je period za obavljanje kontrole i za tretmane lepote i tela.

 

Savet

 

Ne trošite novac! Ako morate da pozajmite, onda neka to bude samo ono što vam zaista treba i za ulaganje, ne za trošenje.

 

Devica jedno misli, drugo govori, treće radi: 3 reči su dovoljne, ovo je najkraći horoskop na svetu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

 

Neptun, Zmajev rep (Južni Mesečev Čvor) i pomračenje u kući zdravlja Vage - tri su razloga zašto tokom februara morate više da brinete o svom zdravlju, na najbolji mogući način. Postojeće probleme ne odlažite i ne negirajte nove simptome ako se pojave. Pojačajte imunitet i suzdržite se od sklonosti preterivanju u bilo čemu! Ako osećate da nešto nije u redu, ne odlažite posetu doktoru.

 

Savet

 

Pobrinite se za svoje probleme i pustite da se drugi bave svojima!

 

Škorpija

 

Februar može da bude kritičan za vaše zdravlje, a to se odnosi i na one najboljeg zdravlja. Postoji mogućnost od raznih kriza, nezgoda, upala i slično. Vreme je da se posvetite sebi, svom zdravlju i da odlučite da živite zdravijim životom.

 

Savet

 

Ako vozite, budite oprezni! Obratite pažnju kada rukujete sa strojevima, vrućim ili oštrim predmetima, otrovima, zapaljivim ili eksplozivnim sastojcima!

 

Muža ne drže u kući deca, već ženina mudrost: Koga čeka razvod, kome je brak pun pogodak!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

 

Imaćete puno energije tokom februara 2017. godine, više nego prethodnih meseci, na fizičkom i mentalnom polju. Fizički ćete se odlično osećati, a vaš um biće bistar. Ciljevi će biti jasni. Ovo je odličan period za intenzivan fizički napor, ako izbegavate ekstremne sportove i aktivnosti kroz koje postoji rizik od nezgoda. Trudnice, budite oprezne!

 

Savet

 

Budite razumni s trošenjem novca!

 

Jarac

 

Osećaćete se bolje u odnosu na prethodni mesec, ali još uvek morate biti oprezni pri trošenju energije na razne aktivnosti. Dosta planeta pravi stresne aspekte sa znakom Jarca, pa postoji rizik od iscrpljivanja, napetosti, konflikta ili čak nezgoda. Dobro isplanirajte svoje aktivnosti kako bi lakše prebrodili poteškoće. Zadržite smisao za humor. Za vaše roditelje ovo može biti teži period, vezano za zdravlje. Pobrinite se za njih!

 

Savet

 

Budite oprezni s rukovanjem zapaljivim plinovima, predmetima, uređajima, vrućim predmetima, pri montažama i slično. Postoji opasnost od nezgoda ili padova.

 

Bog na njima nije štedeo: Ovo su najlepši znaci u horoskopu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

 

Tokom februara osećaćete se odlično. Bićete u odličnoj formi i na druge ćete ostavljati pozitivan utisak. Ali, mogli bi lako gubiti strpljenje i biti promenjivog raspoloženja. Postoji mogućnost nezgoda pri putovanju i zato budite oprezni. Isto tako, pazite pri rukovanju s opasnim predmetima.

 

Savet

 

Proverite u kakvom stanju je vaš auto!

 

Ribe

 

U prve dve dekade februara nećete imati previše energije, zato svoju energiju iskoristite mudro. Pomračenje Meseca  utiče na vas da preduzmete određene mere kako bi poboljšali svoj način života, obavili analize ili tretmane koji će vam pomoći da se rešite određenih zdravstvenih teškoća, poremećaja u organizmu ili neravnoteže. Uvek postoje rešenja, samo ih morate potražiti!

 

Savet

 

Borite se za nešto korisno: napravite raspored, plan, sastavite listu prioriteta, razradite strategije i tako dalje! Organizujte se!

 

Numerološka prognoza za 2017. godinu: Napokon nam stiže dobar životni period!

 

(Izvor: Tarot horoskop)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...