Astrologija otkriva

Veliki zimski horoskop: Poslednji udarac baksuzne 2016, sjajan početak 2017. godine!

Čak i najusamljenija vodolijska srca mogu se nadati velikoj ljubavi ove zime, dok će Devici karijera procvetati
Zanimljivosti 07.12.2016. - 10:01h Autor: lovesensa.rs
Foto: Thinkstock

Tokom zime u 2017. godini mnogi znakovi srešće ljubav svog života, doneti važne odluke i doći do uspeha o kojem su maštali! Pročitajte šta vama astrolozi predviđaju na polju ljubavi, posla i zdravlja za ovu zimu, piše Lovesensa.rs.

 

Ovan

 

Ljubav: Nažalost, zimski meseci neće doneti ljubavnu toplinu, suviše će biti snažan trag Jupitera na vašem emotivnom životu. Njegov boravak u opozitu svakom znaku donosi iluzije, tako da mnoga zanimljiva poznanstva mogu da probude romantične nade ali i da donesu iznenadnu patnju. Zvezde upozoravaju na oprez kad god osetite da vas hvata zanos koji ne umete da objasnite. Ovnovi u dugoj i snažnoj sentimentalnoj vezi proći će kroz ovaj period netaknuti, dok novopečene parove očekuju iskušenja i svađe tokom zime.

 

Posao: Jupiter će vam mrsiti konce i na poslovnom planu, a zima posebno neće biti povoljna za one koji traže posao. To svakako ne znači da ćete morati da čekate proleće da biste dobili prvu šansu, već samo da ćete morati da dobro procenite sve mogućnosti i predloge jer vam neki mogu doneti razočarenja. Projekti će kasniti, intervjui za posao neće ni vama delovati ohrabrujuće ali zapamtite da je ovo kratkotrajni period. Srećnici koji imaju dobar posao ne treba da brinu za 2017. godinu, ali svi Ovnovi treba da razmisle o smanjivanju troškova. Ulaganja u domu planirajte vrlo oprezno.
Zdravlje i sreća: Sa Jupiterom u opoziciji, oslonite se na sebe i svoje snage, a ne na pomoć zvezda. Opuštajte se što više, ne preterujte sa fizičkim vežbama, već poradite na relaksaciji i meditaciji. Odupirete se potrebi za dodatnim kalorijama, pronađite odgovarajuću alternativnu terapiju za prolazna tužna ili depresivna stanja, ne zaboravite da je zima ipak - samo jedno godišnje doba i da će se brzo vratiti u fizičku i mentalnu formu!

 

Horoskop zdravlja za 2017: Strelca čeka umor cele godine, Bik da se čuva opakih bolesti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Bik

 

Ljubav: Za mnoge Bikove 2016. godina bila je ključna godina ljubavi! Ukoliko i u 2017. godinu zakoračite zajedno sa svojim partnerom, romantičnih dana neće nedostajati tokom zime. Moguće je da ćete baš tokom hladnih meseci odlučiti i da zasnujete zajednicu, pa čak i da planirate bebu. Izbegavajte sitne svađe koje će narušiti harmoniju jer vam zaista nije potrebna atmosfera nesigurnosti ukoliko su bazična pitanja rešena na obostrano zadovoljstvo. Slobodni Bikovi treba da se orijentišu na zabavu i dobar provod a ne na poznanstva “koja obećavaju”. Potraga za partnerom neće doneti uspeh, ali dobar provod i zabava mogu biti divna pozadina za neočekivani sudbinski susret. Zima je za vas vreme kreacije i inspiracije a ne realizacije.

 

Posao: Na poslovnom planu sve teče odlično, a zvezde savetuju da nastavite sa novim profesionalnim projektima poput onih koje ste forsirali u 2016. godini. Otvara se mogućnost veće zarade, pa je vreme da planirate ostvarenje jedne svoje velike želje koju dugo odlažete. To ne znači da treba zaboraviti na štednju, ali malo opuštanje mogu sebi da dozvole samostalni profesionalci i oni koji su od skoro počeli novi biznis. Ukoliko nemate posao, nipošto ne odustajte od prijava i odlazaka na razgovor. Velike su šanse da do kraja godine dobijete zanimljiv poziv i dobru ponudu za posao.

 

Zdravlje i sreća: Planeta sreće - Jupiter - donosila vam je uspeh u 2016. godini tako da ste ostvarili brojne ideje i snove. Nastavite tako i na početku 2017. godine samo bez pomoći srećnih zvezda - neće biti tako teško! Put u inostranstvo donosi vam dobre pomake, a moguća su i pozitivna razrešenja nekih pravnih zavrzlama koje su vas mučile. Na fizičkom planu, mučiće vas zima i prehlade ali će mentalna kondicija biti izuzetno jaka. Radićete s lakoćom, čak i kad se poslovi oduže preko svake mere.

 

Horoskop novca za 2017: Lav će se obogatiti, Vodolija načisto propasti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Blizanci

 

Ljubav: Najzad olakšanje na ljubavnom planu, sloboda da se prepustite iskrenim emocijama. Da li je bila reč o udaljenosti, raspravama ili nekom nerazumevanju? Tek, s partnerom se odnos maksimalno poboljšava, a emotivni ciljevi su najzad u dostižnoj udaljenosti. Bez obzira na to da li ste zainteresovani za novu ljubavnu priču ili za osveženje stare strasti, 2017. godina će vam omogućiti divne, romantične trenutke. Novo prijateljstvo može se preobraziti u novu ljubav, a onaj tihi realista u vama kojeg potiskujete podsetiće vas da je ljubav na temeljima prijateljstva najsnažnija.

 

Posao: Nastavljaju se veliki napori na poslu, dugi radni dani, pa čak i vikendi. Ipak, biće i daška osveženja na profesionalnom planu, a neki nesporazumi će se najzad razrešiti. Ako ste slobodni profesionalac, možete očekivati važan ugovor i dobre klijente. Ako radite u kompaniji, očekujte nekoliko dobrih poslovnih poduhvata i adekvatnu, obećavajuću zaradu. Investicije će vam se isplatiti, a ako ste u potrazi za poslom, vaš glavni kvalitet na intervjuima biće samouverenost.

 

Sreća i zdravlje: Najzad će zvezde prestati da vam mrse konce sreće! To ne znači i razrešenje pravnih zavrzlama, za to ćete morati da sačekate leto, ali na poslovnom planu završava se neprijatno razdoblje od dve godine koje vas je dodatno iscrpljivalo. Posvetite se oporavku od stresa i radosti života i izbegavajte pažljivo pesimistične priče.

 

Srpski Narodni kalendar: Stariji od horoskopa, precizno pogađa budućnost!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rak

 

Ljubav: Izbegavajte važne emotivne odluke tokom zime! Ovo nije vreme da zasnivate porodicu, selite se kod partnera, planirate potomstvo. Vodite računa da se sitne svađe ne pretvore u ozbiljan sukob pa čak i raskid. Ako je glavni povod vaših razmirica partnerova ljubomora, možda je ipak bolje da se mirno rastanete? Usamljeni Rakovi ne treba da se zaleću u novim poznanstvima. Ne pristajte na vezu u kojoj vidite da vas partner ne prati, ne deli vaše oduševljenje, ne razume vaše ideale. U prijateljima ćete imati dovoljan emotivni oslonac dok ne prođu ledeni ljubavni dani.

 

Posao: Ako vam je u 2016. godini pretila opasnost da izgubite posao ili vam se zarada upadljivo smanjila, ne smete dozvoliti da vas nervoza natera da dignete ruke od svega. Ne rizikujte sukob s poslodavcem niti s kolegama, jer mogućnosti za novo zaposlenje nisu za zavidnom nivou. Najbolje je da za sada održite nepromenjeno stanje na poslu, smirite se i smanjite troškove. Ne planirajte zaduživanje, kredite ni druge novčane rizike.

 

Sreća i zdravlje: Izuzetni radni napori i brige u proteklim mesecima mogu doneti i psiho-somatske tegobe. Ako ste neke simptome ignorisali, to vas može dovesti do ozbiljnih problema. Ovo naročito važi za ženske pripadnike znaka. Mentalne tegobe i emotivni pritisak najlakše ćete otkloniti fizičkim vežbanjem - telo leči um! Ne očekujte da vam srećne zvezde reše velike probleme, ali sitna zadovoljstva poput kraćih puteva, lepe prepiske i tople porodične atmosfere obradovaće vas, naročito krajem zimskog perioda!

 

Živa vatra ili led ledeni: Horoskop i sat rođenja otkrivaju kakvi ste u krevetu!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lav

 

Ljubav: Divan period na emotivnom planu - ako ste spremni da planirate zajedničku budućnost s partnerom, vreme je idealno. Pravi je trenutak da ljubav trijumfuje, da uživate u tome koliko je dobar osećaj voleti onoga ko te voli. Pozitivan period za zaljubljene donosi dobre vesti i za one koji tek traže srodnu dušu. Ljubavnu vezu tražićete na osnovu zrelosti i ozbiljnosti, a usamljena srca treba da se ove zime klone puke zabave. Ako ste imali porodičnih nesporazuma, vreme je da stavite tačku na njih i posvetite se budućnosti.

 

Posao: Ako ste zaposleni u firmi, očekujte manji rast zarade ili neki drugi vid priznanja za vaše zasluge. I kolege će vam ukazivati poverenje i podršku, ali budite oprezni u saradnji s onima koji ne skrivaju liderske ambicije. Ako ste samostalni, biće dosta uspona i padova u vašem poslu tokom zimske sezone, ali vaša temeljna posvećenost nadoknadiće hirove tržišta. Nezaposleni moraju biti uporni, prve prepreke ne smeju vas obeshrabriti. Na finansijskom planu, ne zalećite se i ne upuštajte se u veće poduhvate ili pozajmice nego što možete da izdržite. Sa kupovinama, štedljivo! 

 

Sreća i zdravlje: Odlično vreme za vas! Uz ljubav i posao, i sreća će vas pogledati milim očima, a vi ćete zato izgledati barem deset godina mlađe. Ipak, ne preterujte s fizičkim naporima. Osim ukoliko, hm, u fizičke napore ne ubrojimo i seks. U tom slučaju, bez ustezanja, molimo.

 

Zapisano još pre 200 godina: Proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devica

 

Ljubav: Godina 2016. sigurno je pripala - vama! Mnogi rođeni u ovom znaku upoznali su toliko pozitivnih ljudi i stekli tolike prijatelje da je sigurno rođeno i mnogo ljubavi. Da pogađamo, da li - letnjih? Vaš je zadatak da i u zimskim danima tu ljubav sačuvate i razvijate je na uzajamnom razumevanju, na zajedničkim hobijima, na želji da otpočnete zajednički život. Ako mislite da je za to isuviše rano, zapamtite da će sada započete priče biti ključne za vaše sledeće tri godine. Ovo je nebo pod kojim ne možete pogrešiti. Ako tražite novu ljubav, svakako morate krenuti i u novu sredinu i nešto radikalno promeniti u svom životu.

 

Posao: I na poslovnom planu, 2016. godina bila je povoljna za vas. Čak i ako ste bili nezaposleni sve do zimskih meseci, krajem godine će vam se osmehnuti sreća. Zaposleni uživaju u dobroj klimi na radnom mestu, mada ih je prvi deo godine prilično umorio. Jesen se završava u pozitivnom finansijskom skoru, a ako osećate da niste dovoljno nagrađeni u skladu s vašim naporima, nemojte se ustručavati da zatražite povišicu. Zvezde su na vašoj strani!

 

Sreća i zdravlje: Ove godine vas kondicija pomalo napušta, pa morate dati organizmu šansu da se oporavi, bilo da su u pitanju fizički ili psihički napori. Zato ne dozvolite da vas hladnoća spreči da boravite na svežem vazduhu i obavezno planirajte vreme za zimske sportove. Srećni momenat ove zime? Birokratski problem koji ćete konačno rešiti u svoju korist!

 

Udar sudbine: Ko ovo bude znao da iskoristi, uspeće na svim životnim poljima!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

 

Ljubav: Da, da, velike ljubavi se zaista često rađaju baš tokom zimskog perioda kad priroda u tajnosti priprema pupoljke koji će nas očarati u proleće, a dati plod u leto. Ako priželjkujete novu ljubav, naći ćete je na mestu na kojem do sada nikada niste bili. Ako ste u vezi, imaćete potrebu da pokažete ljubav snažnije nego ikada do sada, a sa srcem koje toliko voli, ova zima biće topla kao tropski dan. Spremni ste i na zajednički život, a svi vaši projekti odvijaće se lakše i jednostavnije nego u prošlosti. I u porodici će se poboljšati odnosi, a ženama koje priželjkuju bebu ostvariće se želja.

 

Posao: Vaša srećna faza počinje već u septembru 2016. godine i vodi mnoge pripadnike znaka u novu karijeru i nove poslovne poduhvate. Da, završiće se pobednički! Pretresite fioke i pregledajte i stare projekte, dobro je vreme za njihovo inoviranje i sprovođenje u delo. Ako tek tražite posao i ako se cele godine više izglednih situacija izjalovilo, pouzdajte se u zimske mesece. Čak i ako je u pitanju vaš lični poslovni poduhvat, ne ustežite se od investiranja.

 

Sreća i zdravlje: Poljubac sreće ove godine sleće na vaš obraz rumen od zime! Diploma, poziv na divno putovanje ili neočekivan susret koji će promeniti vaš život... vi birajte. Možda ćete čak pobediti i u nekoliko utakmica? Mediji? Neki počasni izbor? Samo čekajte i poziv će doći, najverovatnije posle Nove godine. Na zdravstvenom planu, sve je u redu, čak i ako ste duže kuburili sa zdravljem.

 

Najtačniji horoskop na svetu: Drevni kalendar Maja!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Škorpija

 

Ljubav: Nema velikih ljubavnih događaja u vašem životu ove zime i to je, za vas, događaj, zar ne? Želećete da se nešto promeni čak i ako imate predanog partnera koji vas voli, a posebno će vas mučiti težnja za novinama ako vam je površna veza koju održavate postala dosadna. Ako tražite novu ljubav, a ne uspevate da je ostvarite, potrudite se da održavate što toplije odnose s prijateljima - usamljenost nije vaše utočište ove zime!

 

Posao: Ako imate posao koji volite, uživaćete u ovoj zimi bez profesionalnih problema. Eventualne rasprave nastaće samo s jednom osobom iz radnog okruženja, ali ćete uskoro povratiti stanje ravnoteže u profesionalnom krugu. Ni finansije neće biti loše, mada se ne uzdržavate od troška - pre svega će vam se novac odlivati na porodične rashode. Ako tražite posao, ne donosite odluke pre januara, pa čak možete i da ih odložite za februar. To ne znači da treba da odbijate razgovore za posao, jer postoji mogućnost da propustite dobru priliku.

 

Sreća i zdravlje: Stići će vas umor krajem godine, pa morate odabrati dobar program rekreacije po svaku cenu. Sreća vas nije pratila tokom godine, ali tokom zimskih meseci možete očekivati povoljniji rasplet kako administrativnih zavrzlama tako i finansijskih poduhvata.

 

Imate li zvezdu ili trougao na dlanu? Ovi simboli su vam zapečatili sudbinu! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

 

Ljubav: Saturn vam je otežavao celu godinu, a ni zimski meseci neće biti laki. Nije nemoguće da će na kraju biti neminovan i rastanak, ali ako je uzrok nepažnja od strane partnera, ili ljubomora, ako ste umorni od davanja, nemojte odugovlačiti sa konačnom odlukom. Ako tražite srodnu dušu, moguć je jedan važan susret. Osetićete sigurnost kakvu dugo niste imali pa se ne ustežite da otvorite srce.

 

Posao: Biće neophodne žrtve, dosta zalaganja, pa i ne naročito prijatnih kompromisa na poslu u toku ove zime. Ne zaboravite da je najvažnije da obavite svoj posao i da ne čekate uvek nagrade, pohvale i počasti. To ne znači da treba da se odreknete svojih uverenja, a ako baš želite da krenete drugačijim putem, vreme za to je baš od decembra do februara. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti u inostranstvu, a ako vas posao odvede u drugi grad, očekuje vas prijatno iznenađenje. Pripazite se zavidnih kolega, a zarada neće uvek pratiti i vaše poslovne rezultate.

 

Sreća i zdravlje: Sudbinski dodir sreće moguć je na samom početku zime, ali gubi svoju snagu tokom zimskih meseci. Od daljih rođaka stižu loše vesti, a administrativni poslovi ostaju nezavršeni zbog odlaganja. Budite spremni na talas umora i loše kondicije, osvežite se kratkim putovanjima ili izletima.

 

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jarac

 

Ljubav: Prijatni zvezdani aspekti se završavaju, ali to ne znači da počinju tmurni dani! Vaša ljubavna priča, naročito ako je otpočela tokom 2016. godine, ostaje vitalna i sveža i čak može postati sve vrelija kako hladni dani odmiču. Sva vaša nežna maštanja ostvariće se već u 2017. godini - setite se, ljubav pomera planine. Ako tražite ljubav, očekujte da srodna duša možda i ne bude iz vaše sredine. Spremite se na iznenađenja.

 

Posao: Dobra poslovna atmosfera preneće se iz 2016. u 2017. godinu, premda finansijski rezultati neće odražavati u potpunosti vaš profesionalni uspeh. Nije toliki problem u zaradi koliko u vašim troškovima, a priznajte da ste za neke od spornih situacija i sami krivi? To znači da u prvim mesecima nove godine morate biti oprezniji, da ne verujete svemu što čujete “iz poverljivih izvora” i da ostavite makar i najmanje sume u štednoj kasici svakog meseca. Ako tražite posao, idealno je vreme da do kraja godine pošaljete svoju biografiju na važne adrese - ne potcenjujte nijednu priliku.

 

Sreća i zdravlje: U odličnoj ste fizičkoj formi, možete da radite i po 20 sati dnevno ali to ne znači da tako i treba da postupate. Odmarajte se, naročito vikendom, a mentalna energija čiju važnost ponekad potcenjujete obnavlja se najbolje u dugim relaksacionim tretmanima. Sreća vas čeka na putu koji već nekoliko godina odlažete.

 

Da li imate slovo M na dlanu: Odlika neverovatnih srećnika i bogataša! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

 

Ljubav: Čak i najusamljenija vodolijska srca mogu se nadati velikoj ljubavi ove zime. Prelepa osećanja i čarobni svet ljubavi otvaraju se zahvaljujući novim poznanstvima ali i starim prijateljstvima koja prerastaju u nešto još čvršće, još toplije, još spremnije za budućnost. Ako ste preživeli težak period i bolne dane, ostavite ih iza sebe i čvrsto zatvorite vrata za njima. Oni su prošlost, a budućnost i sreća su na tek jedan korak od vas. Ljubavni parovi koji već duže vremena zajedno žive doživeće prelepe trenutke u planiranju zajedničkih projekata, a svađa i sitnih razmirica biće manje nego ikad.

 

Posao: Vi nikad niste besposleni, suviše ste vredni za tako nešto. Međutim, energija s kojom ulazite u zimski period može vas odvesti u neizvesnost napuštanja posla i nesigurnu budućnost. Ako izdržite, svakako će vam se rizik isplatiti na finansijskom planu. Samostalni profesionalci mogu da očekuju profitne ugovore, a čak i ako ne raspolažete velikim novcem, rizikujte s ulaganjem. Ako nemate posao, očekujte sjajnu šansu.

 

Zdravlje i sreća: Sudbina vam retko pomaže, ali zima 2016/2017 je pravo vreme za dodir sreće. Moguće je da ćete upravo sada ostvariti svoju staru želju za nezavisnošću i to bez ikakve potrebe za lošim kompromisima. Fizička kondicija vam je odlična.

 

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ribe

 

Ljubav: Vreme je da izađete iz ljubavnih turbulencija! Da li je neophodno da napustite partnera, da započnete novi život, da sazrite u emotivnom smislu? Prihvatite te promene i završite s iluzijama, odsecite suve grane i pripremite se za lepše, drugačije proleće koje će nakon zime doći. Sigurno vam neće biti lako, ali konačno će vaša emotivna iskustva iznedriti novu spremnost za ljubav na drugačijem nivou, ispunjenu poštovanjem.

 

Posao: Previše zadataka, previše obaveza, premalo zabave i zadovoljstva? Ako se takvim tempom nastavi i početkom 2017. godine, ne ustežite se od promene posla. Ukoliko je atmosfera na poslu dostigla usijanje, ukoliko su šefovi prešli sve granice vašeg strpljenja, ukoliko ni finansijska nadoknada nije u srazmeri sa vašim zalaganjima, ne ustežite se od promene posla. Ali u tom slučaju, ustežite se od svih dodatnih troškova, dok se materijalna situacija ne stabilizuje.

 

Sreća i zdravlje: Za vas nema udara sreće ove godine! Ali to nije obeshrabrujuća vest. Za vas, sreća dolazi u vidu mentalne smirenosti i solidnog zdravlja, naročito ako izbegavate sve vrste preterivanja - u hrani, piću, pa i u uzdržavanju od hrane. zadataka, previše obaveza, premalo zabave i zadovoljstva? Ako se takvim tempom nastavi i početkom 2017. godine, ne ustežite se od promene posla.

 

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs