Totalni hit na društvenim mrežama

O ovom proročanstvu Tarabića bruji internet: Dolazi riđi čovek na presto! (FOTO)

Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću, navodi se u proročanstvu koje mnogi povezuju sa novoizabranim predsednikom SAD-a Donaldom Trampom
Zanimljivosti
20:32h Autor:
Foto: Wikipedia

U jednom delu proročanstva Mitra Tarabića između ostalog se navodi rečenica zbog koje je ovo predviđanje dospelo u žižu domaće javnosti i to u poslednjih nekoliko dana, zbog aktuelnih izbora za predsednika SAD-a.

 

"Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladaće sve do smrti svoje od Boga date... Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska", navodi se u proročanstvu.

 

Moć predviđanja porodice Tarabić: Tajna kremanskog proročanstva krije se u ovome! (FOTO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zašto je to sada bitno? Možda i sami naslućujete ono o čemu bruje društvene mreže - da je "riđi čovek" zapravo Donald Tramp!

 

Pred 45. predsednikom jedne od najvećih svetskih sila je da pokaže da li i koliko je zaista dobrodušan i plemenit. Ono što mu se mora priznati je da je radoholičar i da je svoju decu vaspitao u tom duhu, međutim ima mizogine stavove i brojne kontraverzne izjave.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...