Jezivo

Sva njegova proročanstva su se ostvarila: Nostradamus u 2016. video rat, zika virus i bolesnu decu!

U prevodu Nostradamusa piše: On će ući zloban i neprijatan i sprovesti tiraniju duž Mesopotamije. Svi prijatelji preljubničke dame biće zle zemlje i crne boje. Činjenica je da je meta ISIS-a Mesopotamija, odnosno današnji Irak, a njihova zastava i uniforme su crni
Zanimljivosti
20:32h Autor:
Foto: Profimedia

Nostradamus je poznat po tome što je predviđao razna svetska dešavanja mnogo pre nego što su se ona obistinila.

 

Stručnjaci navode da je predvideo Napoleona, Hitlera, ubistvo Džona F. Kenedija i 11. septembar, ali da li je predvideo i ISIS, zika virus i Trampa kao predsednika SAD?

 

Nostradamus je predvideo da će "armija muslimana" proći kroz Evropu i zauzeti London ostavljajući iza sebe trag ubistava, silovanja i pljačkanja.

 

Prema sajtu Nostradamus 2242, navodi se da će Treći svetski rat početi ove godine, kada konflikti sa ISIS-om eskaliraju i da će da se okonča za nekih 26 godina.

 

Navodi se da u prevodu Nostradamusa piše: On će ući zloban i neprijatan i sprovesti tiraniju duž Mesopotamije. Svi prijatelji preljubničke dame biće zle zemlje i crne boje.

 

Činjenica je da je meta ISIS-a Mesopotamija, odnosno današnji Irak. ISIS je verovatno najbogatija teroristička organizacija na svetu. Njihova zastava i uniforme su crni, a vode se tiranskim šerijatskim zakonom.

 

Vidim Beograd u bedi i bludu, u kolonama će iz njega bežati: Jezivo proročanstvo srpskog monaha!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Neki istraživači Nostradamusa navode da je prorok iz 16. veka predvideo i zika virus govoreći o opasnim "letećim insektima" i "malim glavama dece", što može da se odnosi na dečje bolesti novog doba, poput autizma.

 

Međutim, pored ovih zloslutnih predviđanja, Nostradamus je predvideo i da će Donald Tramp postati predsednik.

 

U jednom od njegovih prevoda se navodi: Slobodna zemlja je postala korumpirana, ali onda je despota i kriminalca svrgnuo progresivni kralj koji ga je učinio manje arogantnima i koji će iz poraza stvoriti pobedu.

 

Istraživači smatraju da se "despot i kriminalac" odnosi na Hilari Klinton, a da se "progresivni kralj" odnosi na budućeg predsednika Donalda Trampa.

 

Dobra vest za Amerikance je ta što Nostradamus predviđa bolji život za njih pod vladavinom predsednika Trampa.

 

Proročanstvo Vilkersona od pre 40 godina: Prvo se ostvarilo, drugo nas tek čeka i tera strah u kosti

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs