Neverovatno

Jezivi radio zvuci uplašili i samog Teslu: To su glasovi sa druge planete! (VIDEO)

Moji prvi eksperimenti su me pozitivno preplašili pošto je u njima bilo nečega misterioznog, da ne kažem natprirodnog, rekao je tada Nikola Tesla
Zanimljivosti 17.07.2016. - 14:27h Autor: dnevno.rs
Foto: Profimedia

Nikola Tesla je sebi zadao zadatak da svakome, ili makar gotovo svakome, omogući besplatnu neograničenu količinu energije, i uošte, tehnologiju koja će ljudima olakšati život.

 

Jedan od primera takve tehnologije jeste "duhovni radio" za čiju konstrukciju je potrebno manje od 25 evra. Ovaj radio se sastoji od kristalnog radio kola povezanog za računar uz pomoć kabla, a u stanju je da primi jezive zvuke iz raznih elektromagnetnih izvora.

 

Nikola Tesla svoj uspeh može da zahvali samo jednoj ženi: Zbog nje ostavio i najveći porok! (FOTO)

 

Zvuci koji su iz tog radija doprli bili su toliko jezivi da su prepali i samog Teslu:

 

"Moji prvi eksperimenti su me pozitivno preplašili pošto je u njima bilo nečega misterioznog, da ne kažem natprirodnog, pošto sam bio sam u laboratoriji tokom noći", rekao je otac savremenog sveta u jednom intervjuu 1901. godine .

 

Zvuci koje slušam svake noći isprva deluju kao ljudski glasovi koji pričaju na jeziku koji ne mogu da razumem. Teško mi je da poverujem da su u pitanju realni glasovi bića izvan ove planete. Mora da postoji jednostavnije objašnjenje koje ne uspevam da otkrijem", rekao je ponovo sedamnaest godina kasnije.

 

Nikola Tesla otkrio svom prijatelju: Ova tajna je skrivena u molitvi Oče naš!

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...