Astrologija otkriva

Nedeljni horoskop predviđa sreću: Nikad bolja sedmica za sve znakove!

Ovan ima mogućnost ulaska u odličnu vezu, a Lav za dobar posao
Zanimljivosti
03:16h Autor:
Nedeljni horoskop predviđa sreću: Nikad bolja sedmica za sve znakove!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Na poslu pokazujete izuzetnu odgovornost i baš je lepo videti tako nešto, ali ono što nije dobro je to što ste počeli previše da mislite samo na sebe. Svesni ste i sami da vas kolege jako vole i da su u vama videle neki vid zaštite. Razmite o tome. Ako ne radite, nema neke velike promene u ovoj sedmici.

Ljubav: U braku znate da napravite manji problem koji je vezan za ljubomoru, ali dosta brzo shvatite grešku. U sedmici pred vama ne bi trebalo da bude problema. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koja je približno vaših godina i koja na neki način ima veze sa vašim krugom bliskih prijatelja.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Bik

Posao: Na poslu će vam u ovoj sedmici biti lakše, nego inače. To neće imati veze sa novcem, već sa samom komunikacijom na poslu, kao i u tome da ćete opušteniji odlaziti na posao. Ako ne radite, postoji mogućnost posla koji na neki način ima veze sa trgovinom, ali i to da je to mesto gde biste radili malo udaljenije od vas.

Ljubav: Polako izlazite iz lošeg perioda i trebalo bi da bude sve bolje i bolje. U braku će biti više razumevanja od strane voljenog bića. Ako ste slobodni, moguća je veza i to sa osobom koju ćete upoznati na plaži.

Zdravlje: Mogući su problemi sa povećanim holesterolom.

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

Blizanci

Posao: Na poslu ne vidim probleme. Svakako da trebate voditi računa o samoj komunikaciji sa nadređenima, ali sve u svemu ne vidim ništa tako loše. Ako ne radite savet je da preskočite ovih sedam dana. Nije u pitanju to da nećete moći da nađete posao, već to da bi naredne sedmice mogli da nađete nešto mnogo bolje.

Ljubav: U braku ima ljubavi i to se jasno vidi. Tačno je da voljenom biću zna da smeta sam način na koji pričate sa njim u nekim situacijama, ali dobro nigde nije sto posto idealno. Ako ste slobodni preko posla bi mogli to da promenite i to sa osobom koja je izuzetno dominantna i za koju se jasno vidi da izuzetno voli sebe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

Rak

Posao: Na poslu je moguća manja svađa sa osobama sa kojima na neki način sarađujete, ali neće biti to u toj meri opasno. Pokušajte da ne odreagujete burno. Ako ne radite vidim veliku mogućnost posla. Taj posao bi trebalo da ima veze sa hranom na neki način i mislim da će biti blizu mesta u kojem živite.

Ljubav: U braku je i dalje moguća nervoza i to pre svega od strane vas ka partneru, ali će biti slabijeg intenziteta nego što je to bio slučaj protekle sedmice. Ako ste slobodni gledajte da ne tražite manu u ljudima koje upoznajete, već im dajte šansu da pokažu ko su zapravo. Velike su šanse za početak veze.

Zdravlje: Moguće su problemi sa očnim pritiskom.

Mesečni horoskop za jul: Vraćaju se bivši, novac ćete morati još da čekate!

Lav

Posao: Vi sve šta treba da činite na poslu, a to je da ne dozvolite da vam opadne samopouzdanje. Neko ste ko i te kako može mnogo i ko zna šta želi. Ova sedmica bi trebalo da vam donese zanimljive razgovore sa ljudima koji su vam na neki način poslovni saradnici. Ako ne radite imaćete mogućnost zaposlenja uz pomoć jedne dosta starije osobe.

Ljubav: U braku će biti malo lakše. Dobro je što ste počeli više da verujete voljenom biću, jer u suprotnom ne bi bilo dobro. Ako niste u emotivnoj vezi, a imate u planu odlazak na more u sedmici koja traje, onda samo napred. Jako velika mogućnost veze i to baš tamo gde budete otišli.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

Devica

Posao: U nedelji pred vama nećete biti previše zadovoljni. Nekako ćete se opustiti i nećete u velikoj meri misliti na sam posao, već mnogo više na sebe, a to i nije uvek dobro. Ako ne radite, vidim mogućnost nekog posla, ali je to više nešto prolaznog karaktera.

Ljubav: Uživajte sa partnerom u danima koji nastupaju. Ne vidim ništa loše na šta bih vam skrenuo pažnju. Ako ste slobodni bilo bi pametno da se više družite i izlazite sa prijateljima. Mišljenja sam da će vas neko od njih upoznati sa osobom koja je vredna vaše ljubavi.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Vaga

Posao: Na poslu nisu vidljivi problemi. Verovatno da ćete još malo na odmor, tako da izdržite. Moguća je jedna situacija gde će vam neko od prijatelja nuditi neki posao. Savet je da ne rizikujete previš, odnosno da to ne prihvatate.

Ljubav: U ovoj nedelji i te kako možete biti nervozni. Kao da će vam sve smetati. Neke stvari koje ste uvek shvatali kao lepu šalu od strane partnera vam sada mogu smetati.Ako ste slobodni, vidim mogućnost obnavljanja bivše veze i to tokom vikenda. Ne bi bilo loše da vi kontaktirate tu osobu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Škorpija

Posao: Na poslu će vam biti lepo. Bićete lepog raspoloženja i nećete imati situacije gde će vas neko provocirati. Jednostavno rečeno vam sve ide na ruku. Ako ne radite moguće je zaposlenje uz pomoć daljeg rođaka. To će biti kao grom iz vedra neba i savet je svakako da prihvatite taj posao.

Ljubav: Možete biti skloni čestim svađama tokom druge polovine sedmice sa voljenim bićem, a to nije dobro. Morate shvatiti šta mu smeta kod vas i da to više ne činite. Jednostavno oseća ljubav, ali mu smeta tvrdoglavost i inaćenje od strane vas. Ako ste slobodni više od tajne veze sa kolegom vam ne vidim.

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi.

Sa ovim brojevima sigurno dobijate: Horoskop otkriva prave kombinacije za igre na sreću!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

Posao: Tokom narednih sedam dana ćete takodje imati dosta posla. Važno je da se radi, a kada ima posla biće i novca, makar kod vas. Ako ne radite bilo bi dobro da pokušate na mestima koja su na neki način vezana za ugostiteljstvo. Na takvom mestu ćete imati veliku mogućnost da se zaposlite.

Ljubav: U braku je prisutno nezadovoljstvo od strane partnera. To nema veze sa vama i ljubavlju, već sa njegovim poslom. Pokušajte da nađete razumevanja za njega i pričajte jedno sa drugim otvoreno o svemu. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost veze sa prijateljem vaše sestre.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama i to pogotovo ako imate proširene vene.

Jarac

Posao: Pokrenuli ste se i nekako ste zadovoljniji sobom na mnogim poljima. To je odlično i zato nastavite da budete vredni i neće biti problema. Ako niste u radnom odnosu vidljiva je mogućnost nalaženja posla, ali taj posao može biti povezan sa medicinom pod uslovom da ste adekvatno obrazovani za takav vid posla.

Ljubav: U braku neće biti problema. Zadovoljni ste po pitanju posla a onda je samim tim veća harmonija i u kući. Ako ste slobodni moguće je zanimljivo dešavanje i to na način kakav ne možete ni zamisliti. Odlazeći na bavljenje sportom biće prisutna osoba koja će vas primetiti. Tu ćete započeti komunikaciju i samim tim stvoriti sebi uslov da pokrenete vezu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku, pogotovo ako imate čir na želucu.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Vodolija

Posao: Vidite kako možete da radite. Potrebno je samo da hoćete i odmah biva znatno bolje. Samo nastavite tako i na dalje. Usredsredite se na posvećenost poslu na kome ste, ali i na popravljanje komunikacije sa kolegama sa kojima nije dobra i videćete koliko će vam to biti od koristi. Ako ne radite, ne bi bilo loše da pokušate na mestima koja vam predlažu osobe muskog roda, a koja su vam porodično izuzetno bliska.

Ljubav: Bračna situacija vam neće biti loša tokom ove sedmice. Dobro je što ste smireni i što poštujete voljeno biće. Ako ste slobodni, nećete imati značajnih dešavanja. Razlog će biti to što će vas iz nekog razloga mrzeti da se trudite oko zavođenja osoba suprotnog pola.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima.

Ribe

Posao: Jeste vredni, ali nekako kao da je krenulo loše. Postali ste nervozni i nemate volje za radom a jedan od najvećih razloga je to što trpite nepravdu koju nikako ne možete da rešite. Biće sve dobro, ali morate biti još malo strpljivi. Šta da radite mora i kod vas biti nekada malo lošiji period. Ako ne radite ne vidim nalaženje kvalitetnog posla.

Ljubav: U nedelji pred sobom ćete biti po malo nervozni. Nekako nećete biti spremni na kompromis, već ćete više biti inadžijski nastrojeni. To svakako da nije dobro pa pokušajte malo da budete drugačiji. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost avanture sa osobom iz komšiluka, ali ne i nešto više od toga.

Zdravlje: Ne bi trebalo da imate veće probleme sa zdravljem.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs