Do sada se sve ostvarilo

Nostradamus je rekao za 2017: Predviđanje iz 16. veka potresa ceo svet!

Nakon godine pune iznenađenja i političkih briga, vernici su još jednom pogledali Nostradamusove spise kako bi pokušali da predvide šta će doneti nova godina
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Nostradamus je rekao za 2017: Predviđanje iz 16. veka potresa ceo svet!
Foto: Profimedia

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bio je francuski filozof 16. veka koji je, kako navode njegovi sledbenici, predvideo mnoge istorijske događaje uključujući 9/11, Hitlerov uspon i predsedničku pobedu Donalda Trampa.

Nakon godine pune iznenađenja i političkih briga, vernici su još jednom pogledali Nostradamusove spise kako bi pokušali da predvide šta će doneti nova godina.

Vidim Beograd u bedi i bludu, u kolonama će iz njega bežati: Jezivo proročanstvo srpskog monaha!

Na svetskoj sceni, Kina bi mogla da načini hrabre poteze da izleči "ekonomski disbalans" u svetu sa dalekosežnim posledicama, navode vernici.

Italija bi se mogla suočiti sa teškom finansijskom situacijom, sa porastom nezaposlenosti i kreditima koji će je učiniti "epicentrom" sveže krize evrozone.

Ova zemlja je izgleda spremna da iskusi ekonomsko previranje i duboku bankarsku krizu u svetlu rezultata italijanskog referenduma i odluke Matea Rencija da podnese ostavku.

"Trenutna supersila", za koju se veruje da se odnosi na SAD, se očekuje da postane sve neobuzdanija i nekompetentna u godini kada će Tramp stupiti na dužnost.

Godišnji horoskop za 2017: Na početku med i mleko, na kraju svakom po zasluzi!

Još jedno proročanstvo kaže da se predviđa novo primirje između Rusije i Ukrajine, kojem će se suprotstviti SAD, ali prihvatiti EU.

U Latinskoj Americi se predviđa da će se vlade udaljiti od levičarske politike, što će pomoći u pripremi za potencijalne građanske nemire.

Najstrašnije od navodnih proročanstava je "Vrući rat" oko globalnog zagrevanja i smanjenja resursa, uz, kako se navodi, najveće pretnje od biološkog oružja i terorizma.

Što se tiče tehnologije, Nostradamus je predvideo da će takozvano računarstvo u oblaku postati standrd, solarna energija će biti šire rasprostranjena i preovlađujuća, a komercijalna putovanja u svemir će se odvijati sa orbitalnim letovima širom Zemlje.

Proročanstvo ruskih svetih otaca: Milijarde ljudi će stradati, sve će završiti u ognju!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs