Astrologija otkriva

Jul je ključni mesec za novac: Ko će ostati bez prebijene pare, a ko isplivati iz dugova!

Bik će imati zadovoljavajuću zaradu, dok če Vaga konačno uživati u nagradama za svoj rad
Zanimljivosti 13.07.2016. - 17:52h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Profimedia

Kada su u pitanju finansije, jul je odlučujući mesec - ako sada ne ostvarite prihode, ne nadajte se velikom novcu tokom ostatka godine.

 

Za 7 nedelja plivaćete u novcu: Doktor otkriva ludu, ali efikasnu metodu!

 

Ovan

 

Jul je, bez sumnje, mesec u kojem ćete težiti odmoru, opuštanju i zabavi više nego napornom poslu. Ipak, ako morate, radićete na poslu bez puno protesta. Jupiter, smešten u kući posla Ovna, daje vam puno energije i olakšava vam i pomaže pri obavljanju zadataka i posla. Puno je spona koje povezuju, na jedan ili drugi način, posao sa putovanjem, udaljenim saradnjama, oglašavanjem, sticanjem novih znanja ili sa područjem vezano za zdravlje, kulturu i propise. Jul vas motiviše, kreativniji ste i istovremeno sjajni u prezentaciji, motivaciji drugih i promociji.

 

Da li su vam do sad nešto pogodili: Ovo su astrolozi pre 6 meseci rekli za 2016. godinu!

 

Bik

 

Jul je povoljan period za saradnje, timski rad i zajedničke projekte. Motivisaćete druge i zainteresovati ih za energičnije i odlučnije aktivnosti, što donosi i bolje rezultate. Ali, kroz to sve očekujte izazove, takmičenja i suparništvo. Odnosi s okolinom biće odlični. Ovo je odličan period za intelektualne i kreativne napore, putovanja, komunikaciju, posebno u prvom delu meseca. U drugom delu meseca okupiraćete se uređenjem (doma, bašte), zanimaće vas istorija, građevine, folklor, agrikultura, poreklo industrije. Zbog toga što je Venera blizu vladara kuće novca Bika, zarada tokom jula biće zadovoljavajuća.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizanci

 

Iako stresan i zahtevan, jul 2016. godine je i profitabilan mesec. Mars prolazi kroz kuću posla, svojim direktnim hodom, i donosi puno kretanja, energije, akcije i preuzimanja inicijative. Imaćete velike količine posla, kratke rokove, iznenadne obaveze i poslove, izazove i niz manjih nepogodnosti, ali Mars je dobro podržan od drugih planeta i zato će sve proći dosta dobro. Posao koji obavite biće dobro plaćen zbog trigona kojeg čini Mars sa Merkurom, Venerom i Suncem, koji prolaze kroz kuću novca Blizanaca. Zbog više tranzita kroz vašu kuću novca možete očekivati finansijski aktivan mesec tokom kojeg će se prilliv novca povećavati, ali imaćete razne ideje i za ulaganje ili ćete ga na drugi način trošiti.

 

Rak

 

Jul je mesec potencijala za ostvarenje uspeha u profesionalnom životu. Sunce donosi vitalnost i energiju i nalazi se u Raku. U prve dve dekade bićete uočljivi, uticajniji, samopouzdani i autoritativni. Istaknućete se i drugi će vam se diviti. U prvoj dekadi, zajedno sa Suncem nalazi se Merkur i Venera. Merkur donosi bolje intelektualne sposobnosti i bolju komunikaciju. Venera vam osigurava uspeh kroz pregovore, saradnje, nove prilike i novac. Novac vam lako pritiče kroz druge dve dekade jula kada Merkur, Venera i Sunce ulaze u kuću novca Raka i prave harmonične aspekte sa planetima smeštenim u drugim značajnim kućama: sa Saturnom u kući posla i sa Uranom u kući karijere i statusa. I na kraju Mars, vladar kuće karijere Raka, dobro je smešten i obećava vam nove prilike i sreću.

 

Napravite svoj Ček Izobilja: Feng šui trik za privlačenje novca koji zaista pali!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Lav

 

Sa Venerom u znaku Lava emotivno i profesionalno ste u prednosti. Venera je vladar kuće posla Lava a to znači da ćete imati puno novih prilika za postizanje uspeha i boljeg ugleda, od 12. jula Istovremeno, uz uticaj koji donosi Venera, biće ugodnije da ispunjavate zajedničke obaveze, pomaže vam u saradnjama, timskom radu i pri sklapanju ugovora. Merkur ulazi u Lava 14. jula i izoštrava vašu percepciju, misli i reflekse, lakše i bolje ćete komunicirati sa drugima. Ovo je idealno vreme za one koji se bave javnim govorništvom i za sve vrste pregovora. I na kraju, 21. jula u znak Lava ulazi Sunce i osigurava vam uspeh u društvenom i profesionalnom životu. Dobro ćete zarađivati, posebno u drugom delu meseca, ali ne bi trebalo da budete rasipni.

 

Devica

 

Što se tiče ugleda i statusa, jul 2016. godine vas voli. Venera, Merkur i Sunce prolaze kroz vašu 11. kuću što povećava vašu popularnost, donosi zaštitu moćnih i snažnu podršku onih koji vas simpatiziraju. Ovo je odličan period za grupne aktivnosti, razne organizacije kroz koje ćete se vi istaknuti kao vođa, inteligentan i ugodan. Najpovoljniji period je u prve dve dekade jula. Tada ćete ostvariti najbolje rezultate, sve do 14. jula kada je Merkur, vladar Djevice, u povoljnom položaju. Zaraditi bi mogli i dodatno kroz intelektualne aktivnosti, informacije ili komunikaciju.

 

Pročitajte budućnost iz 5 životnih polja: Zapisano na dan vašeg rođenja!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaga

 

Ovaj mesec je obećavajuć za ostvarenje uspeha u poslu! Kroz kuću karijere Vage prolazi Venera (do 12. jula), Merkur (do 14. jula) i Sunce (do 21. jula) i donose puno energije i kretanja, vidno poboljšanje, autoritet i dobru dozu sreće. Sreća može doći iz bilo kojeg smera, ali većinom kroz diplomatske, dobre društvene veze i možda kroz potporu partnera. Drugi deo meseca donosi vam popularnost i prilike da nađete podršku za realizaciju vaših projekata, ambicija ili ideja. Jul je povoljan mesec za promocije onog s čime se bavite. Na polju finansija, isto tako, možete da očekujete napredak, svi vaši napori doneće dobre rezultate.

 

Škorpija

 

Vaša karijera tokom jula je u usponu. Mars, vladar kuće posla Škorpije, je u Škorpiji a brze planete prolaze najvažnijim područjem vaše solarne karte. Imaćete veliku količinu energije i puno toga ćete ostvariti. Okupirani ste karijerom i osećate veliku potrebu da nešto preduzmete. Ambiciozni ste i motivisani. Prvi deo jula biće usmeren na proučavanje, učenje, specijalizaciju i poslovna putovanja. Javno, kulturološko ili naučno okruženje poguraće vas napred. Isto tako, mogli bi se posvetiti online promovisamnju ili udaljenim saradnjama ovaj mesec. U drugom delu jula vaša finansijska situacija biće bolja. Tada ćete najviše toga ostvariti.

 

Stavite ovo u dvorište i ne brinite: Donosi zdravlje i bogatstvo celoj porodici!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

 

Ako ste voljni uložiti truda, imaćete i uspeha u poslu. Jul 2016. može da stvori temelje za vaša postignuća, uglavnom kao rezultat timskog rada. Povoljan je period za inostranu saradnju, poslovna putovanja, naučne ili kulturološke ciljeve. Za one koji imaju u planu obaviće knjigu ili članak, drugi deo meseca je najpovoljniji. Jul vas ohrabruje da se pokrenete kako bi ostvarili svoje finansijske ciljeve. Prva polovina meseca je zanimljiva, mogli bi da dobijete novac, poklon, pokrenuti se u smeru ostvarenja nekih svojih želja i baviti se nečim što volite.

 

Jarac

 

Jul 2016. godine povoljan je za saradnje, timski rad i pregovore. U kući partnerstva Jarca nalaze se: Sunce sve do 22. jula Venera do 12. jula i Merkur do 14. jula. To je odličan period za zaključivanje dogovora, potpisivanje ugovora ili za nove kolektivne projekte. Popis korisnika će biti veći, bićete uspešni na takmičenjima i osvojićete nagrade. Drugi deo jula usmeren je na financije i poslovanje. Imaćete prilike za pronalazak dodatnog izvora zarade, poklone i druga materijalna dobra. Saradnje će biti profitabilne, primanja partnera će se povećati i mogli bi se odlučiti za ulaganje o kojem duže vremena razmišljate.

 

Uradite ovih 5 stvari u kući, i brzo ćete se obogatiti: Drevna kineska metoda!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

 

Mars nastavlja direktnim hodom kroz kuću karijere Vodolije. Bićete odlučniji i spremni da se posvetite svemu što je potrebno da bi ostvarili ciljeve. Snaga volje je neupitna, kao i ambicioznost, pa preuzimanje inicijative i suočavanje sa konkurencijom neće biti problem. Osećaćete se kao slavan borac koji mora da osvojii. Sunce prolazi kroz kuću posla Vodoliji. Do 22. jula vam pomaže da se istaknete među konkurencijom i povećava vaš uticaj na druge. Venera i Merkur se, isto tako, nalaze u kući posla, sve do 12. i 14. jula. Pomažu vam da pokažete svoje sposobnosti i talente. Uz ovakvu podršku posao ćete obavljati sa više zadovoljstva. Što se finansija tiče, jul je povoljan mesec za poboljšanje, ali morate paziti na troškove.

 

Ribe

 

Sa Saturnom u kući karijere Riba nije nimalo lako. Ali, i dalje se trudite i budite strpljivi i ostvarićete odlične dugoročne rezultate. Važno je da razjasnite što tačno želite da postignete i da poradite na strategiji. Zato je jul dobar mesec, posebno u drugoj dekadi kada Saturn dobija pomoć Venere, Merkura i Sunca koji će ući u kuću karijere Riba. Ukazaće vam se prilike da pokažete šta sve možete, osiguraćete planove za budućnost. Iskoristite snagu uma, komunikacijske sposobnosti, maštu i talente zato što uz pomoć navedenog ostvarujete uspeh i novac! Da, novac: Mars, vladar kuće novca Riba, nastavlja da se kreće direktno i donosi vam, od sada pa nadalje, poboljšanje. Sada morate podvući crtu, doći do nekih zaključaka na temelju iskustva koja ste stekli kroz prethodne mesece.

 

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...