Verovali ili ne

Ima 338 kg, a doktori su joj sa jedne noge skinuli 20 kg: Da bi smršala, ovo mora da operiše!

Posle prve trudnoće strašno se ugojila, toliko da više nije mogla da rađa pa je usvojila troje dece
Zanimljivosti
12:48h Autor:
Ima 338 kg, a doktori su joj sa jedne noge skinuli 20 kg: Da bi smršala, ovo mora da operiše!
Foto: Profimedia

Mila Klark (47) iz države Tenesi imala je 338 kilograma. Sama je uspela da smrša 45 kilograma, a onda su joj doktori ostranili tkivo sa noge teško oko 20 kilograma. Tako je pre operacije u kojoj će joj ugraditi želučanu premosnicu izgubila oko 65 kilograma.

"Svaki dan mog života je jadan. Zarobljena sam u ova četiri zida više od dve godine. Mogla sam samo da jedem i da spavam i bojala sam se da li ću se ujutro uopšte probuditi," kaže Mila.

Ona je majka petoro dece od kojih je četvoro usvojeno. Džejkob (16), Hana (15) i Kaleb (15) ustaju rano svako jutro kako bi oprali majku.

"To je tako ponižavajuće, deca u toj dobi ne bi trebala da brinu za svoje roditelje," kaže Mila.

Njen suprug joj ne može pomoći jer je i sam bolestan. Mila se sa težinom bori celi život. Kada je imala tri godine već su joj se rugali da je debela.

Izgubila je 89 kilograma za 18 meseci, a iz svoje ishrane izbacila je samo ovo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Mog oca nikada nije bilo, zavisila sam o majci i sestrama. Majka nam nikada nije govorila da nas voli nego nas je samo hranila. Hranu sam povezivala sa majčinom ljubavi i samo sam htela sve više i više," kaže Mila koja priznaje da i sad traži od dece da joj kupuju i nose brzu hranu.

Kada je maturirala imala je 158 kilograma, piše Daily Mail. Ubrzo nakon mature upoznala je supruga Elroja. Njemu nije smetala njena težina.

Nakon venčanja, rodila je dete. Hteli su još dece, ali Mila je bila preteška pa su usvojili četvoro. Zbog sebe i porodice odlučila se na velike promene.

Primili su je u bolnicu gde je bila na operaciji. Dobila je i plan dijete. Ima i hodaljku uz pomoć koje opet uči da hoda. Dobila je i plan vežbi. Čekaju je i druge operacije. Kaže kako će to biti "neverovatno putovanje".

Kako sam smršala 36 kilograma za godinu dana: Pobedila samu sebe! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs