Izračunajte

Numerološki broj otkriva šta će vam se desiti u 2016. godini: Vreme je za nove početke!

Vaš lični godišnji numerološki broj otkriva šta vas očekuje u Novoj godini. Nekome se smeši novac, a nekome nova ljubav
Zanimljivosti 29.12.2015. - 10:58h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Nova godina nam je pred vratima, a mnogi će ovaj, još jedan, početak iskoristiti za donošenje novogodišnjih odluka. Ako želite maksimalno da iskoristite svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Izračunajte koji je vaš godišnji broj i šta možete da učinite u 2016. godini.

 

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

 

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smernice sa kojima će se svako od nas susresti u nekom delu svog života. Spomenuta značenja, u obliku ličnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

 

"Značenja u obliku ličnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim".

 

Postupak izračunavanja ličnog godišnjeg broja i analizu dobijenog broja:

 

1. Korak: Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec) pa saberite sve i zbrojite ih sa godinom koja dolazi (2016.)
Na primer: Ako ste rođeni 12. juna, napravite sledeće: 1+2+0+6+2+0+1+6=18

 

2. Korak: Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš lilčni broj godine. Ali, ako ste dobili dvocifren broj (kao u primeru), zbrojite i ta dva broja.

 

Na primjer: Ako ste dobili broj 18, napravite sledeće: 1+8=9, što znači da je vaš lični godišnji broj 9.

 

3. Korak: Nakon što ste dobili godišnji broj, saznajte šta se skriva iza ove cifre. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini i sugerisati vam kako da poboljšate svoj život.

 

Karmičko značenje broja 13: Šta numerologija kaže?

 

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate lični broj osoba sa kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

 

Lični godišnji broj 1 (Novi početak, akcija, životne prilike)

 

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti sa odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate rasporediti kroz čitavih 12 meseci u godini.

 

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe trebate staviti na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećena vama.

 

Lični broj 2 (strpljenje, odnosi, balans, emocije)

 

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreće se sporo te vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. Ali neka vas pomanjkanje akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali velike promene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate izgraditi u ovoj godini.

 

U ovom razdoblju na prvom su mestu ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaši iskreni osećaji. Osobe koje su u vezi u ovoj će godini saznati da li je to ono pravo, a slobodni bi mogli upoznati nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba sa kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

 

Kako seješ, tako žanješ! Iražajni broj otkriva ljubavnu sudbinu: Jedinice zavisne od dominacije!

 

Lični godišnji broj 3 (socijalizacija, komunikacija, kreativnost)

 

Za razliku od druge koja može biti frustrirajuće spora, treća godina puno je energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na videlo dolaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

 

U ovoj godini trebali bi čim više vremena provoditi u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a za uzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to dobro "podebljajte"!

 

Lični godišnji broj 4 (red, trud, planiranje, ulaganje)

 

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog koga će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje. 
To može uključivati brigu o vašem zdravlju i telu, neki oblik štednje, promene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 meseci rezervišite i za planiranje budućnosti. Postavite sebi jasne ciljeve, razgovarajte sa partnerom ili poslodavcem.

 

Bioritamski broj otkriva sve: Kome sledi luksuz, kome beda i nesreća!

 

Lični godišnji brij 5 (avantura, napredak, promene)

 

Nakon što su četvrtu godinu obeležile velike promene, planovi i težak posao, peta godina donosi očekivane i neočekivane promene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja i stavova ili životnog stila.

 

Bilo kako bilo, otvoritće vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privućiće vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca i zato je važno da budete umereni.

 

Lični godišnji broj 6 (Ljubav, porodica, odgovornost)

 

Ovu godinu obeležiće nesebičnost pa je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti čim pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovo razdoblje neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispuniće vas više nego što mislite.

 

Šesta godina je u znaku ljubavi te ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u njoj mogu očekivati veliki korak prema napred. Sa druge strane, loše i "klimave" veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

 

Nesrećni, odbačeni od porodice: Kako da se zaštitite prema ličnom skrivenom broju!

 

Lični brij 7 (preispitivanje, lični i duhovni rast)

 

Godina broj 7 posvećena je isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako bi shvatili ko ste, što zaista želite, šta vam smeta i za čime žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada napravili i što želite napraviti.

 

U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate raditi na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili krenite na neki kurs ili usavršavanje. Što god to bilo, važno je da vas ispunjava i veseli.

 

Lični godišnji broj 8 (lična moć, finansije, karijera)

 

Ova godina je u znaku posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva.

 

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini pokazati i isplatiti. Ali isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu "obiti o glavu".

 

Dobro razmislite šta želite od života pa tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

 

Lični broj 9 (Transformacije, završetak)

 

Ovo je poslednja godina životnog ciklusa te je fokusirana na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli te pripremu za novi početak. Najvažniji deo ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi mestu u kojem živite ili vašem ponašanju.

 

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za "čišćenje" života, a sve kako bi mogli krenuti napred i okrenuti se prema boljim stvarima u životu. Iako 9. godina predstavlja završetak, ona je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

 

Koji je vaš sudbinski broj: Slučajnosti ne postoje, sve je zapisano!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs