Neverovatan obrt

Prodala sat jer joj je trebao novac: Evo šta se desilo nakon 9 godina! (FOTO)

Priči o ovom satu neće odoleti ni žene, a ni muškarci
Zanimljivosti 15.12.2015. - 12:26h Autor: Kurir
Foto: Instagram / Morana_mamic

Morana Mamić, poznata dizajnerka hrvatskog porekla svojim pričama na društvenoj mreži Instagram redovno inspiriše i oduševljava. Sa preko 90.000 pratilaca, Morana je vrlo uticajna, a šta god da napiše širi se munjevitom brzinom. Ovog puta podelila je priču o jednom satu kojoj neće odoleti žene, ali ni muškarci. Uverite se!

 

Mislio da je dobio sat: Kada je otvorio kutiju, suze su mu potekle! (VIDEO)

 

A photo posted by Morana Mamic (@morana_mamic) on Oct 30, 2015 at 6:09am PDT

 

"Sećam se kad sam prvi put videla ovaj sat. Rekla sam sebi: "Moram ga imati". Štekala sam lovu, ali nikako nisam mogla da skupim potrebnu sumu. U jednom razgovoru požalila sam se baki da već par dana štedim za jedan sat. Baka me pitala: "Pa koliko imaš love trenutno?" Ja joj odgovorim: "Pola". Zove baka jedno jutro i kaže da dođem na Kvatric. Žena došla autobusom iz Somobora, izvadila kovertu iz torbe i rekla: "Čuj, kad ti već (bivši) muž neće kupiti sat, evo ti ostatak love i kupi ga sama. Sećam se prizora kao danas. Nasred ulice, okružena keljom i salatom, skakala sam od sreće kao malo dete! Sat sam naručila u Gracu, a baka, mama, Frano i ja smo išle po njega. Bila su to zlatna vremena", napisala je Morana a onda njena priča dobija potpuni preokret.

 

Sudbina zapisana u satu rođenja: Nije svejedno kada ste došli na svet!

 

A photo posted by Morana Mamic (@morana_mamic) on Nov 10, 2015 at 1:21am PST

 

"Kad sam se razvodila, sat je bio jedina vrednost koju sam imala. Odlučila sam da ga prodam i novac uložim u posao. Čovek koji ga je kupio bio je izuzetno korektan. Načuo je zašto mi treba novac i platio ga je tačno koliko sam tražila. Baka je taj dan plakala k'o kišna godina... Iduće godine upoznala sam Jozu. Naš prvi zajednički vikend proveli smo u Gracu. Bila je zima. Zagrljeni šetali smo centrom grada i zastali ispred radnje sa satovima. Između silnog blještavila, u uglu izloga, ugledala sam "svoj" sat. Jozo me pitao: "Da možeš birati, koji sat bi izabrala?"

 

6 stvari koje donose novac u Novoj godini prema Feng šuiju: Crveni novčanik, zlatan nakit, novi sat

 

A photo posted by Morana Mamic (@morana_mamic) on Oct 14, 2015 at 8:27am PDT

 

Bez reči, pokazala sam na "roze cvetiće" u uglu izloga... Od toga prošlo je osam godina... Nikada Jozi nisam spominjala svoju priču o satu. Pre nepunih mesec dana bio mi je rođendan. To jutro, probudila sam se dosta kasno. Na krevetu dočekala me zelena kutija sa ceduljom. Nespretnim rukopisom pisalo je: "Pre osam godina, ispred onog izloga osvojila si moje srce. Mogla si birati šta god si htela, a ti izabrala njega. Naoko ništa posebno, a iznutra skriven njegov kvalitet. Bolan sat isti ja!!! Srećan rođendan Mici, nosila ga ti meni u zdravlju, a za sreću i smeh ću se ja pobrinuti."

 

Tajna poruka poklopljenih kazaljki: Saznajte šta vam časovnik poručuje?

 

A photo posted by Morana Mamic (@morana_mamic) on Dec 6, 2015 at 5:15am PST

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...