Iznegnite nezgodnu situaciju

Uvreda za svaku damu: Pokloni koje nijedna žena ne želi ispod jelke!

Radost poklanjanja može da pokvari situacija u kojoj se poklon ne svidi dragoj osobi
Lifestyle
06:10h Autor:
Uvreda za svaku damu: Pokloni koje nijedna žena ne želi ispod jelke!
Foto: Shutterstock

Vreme prazničnog darivanja kuca na vrata i uskoro ćemo krenuti u kupovinu poklona. Ali radost poklanjanja može da pokvari situacija u kojoj se poklon ne svidi osobi kojoj smo ga namenili. Postoji mogućnost da se poklon zameni za nešto što će joj bolje odgovarati, ali zašto ne izbeći nezgodnu situaciju ako dragu žensku osobu možete da obradujete iz prve. Kako biste izbegli nezgodnu situaciju dobro je znati koje poklone žene ne bi želele da nađu ispod jelke.

1.Parfem koji ne koristi inače

Možda joj se novi miris i svidi – a možda i ne. Ako ne znate sigurno da li voli miris tog parfema bolje je da ga zaobiđete. "Zicer" će da bude ako joj kupite bočicu najdražeg mirisa, čak i ako ima već jednu punu bočicu kod kuće, naročito ako je reč o skupljem parfemu.

Let iz snova: Putnici dobili baš sve poklone koje su poželeli za Novu godinu! (VIDEO)

2.Kompleti za negu koji ne odgovaraju njenoj koži

Neki gelovi za tuširanje i losioni za telo kod nekih žena mogu da izazivu iritacije kože, pa kod odluke da li ćete da joj uzmete komplet za negu vodite se istim pravilom kao i kod parfema – kupite ga samo ako ste sigurni da će joj odgovarati. I to ne samo sastav proizvoda, nego i njegov miris.

3.Šminka koju nikada neće da koristi

Ako vaša prijateljica od šminke koristi samo puder, maskaru i sjaj za usne nemojte da rizikujete i da joj kupite tuš za oči misleći da će možda ipak da ga koristi. Najverovatnije će taj tuš da ostane ostavljen negde u fioci i nikada neće biti korišćen. Ista je stvar s ružem boje koja joj se ne sviđa i sličnim proizvodima dekorativne kozmetike.

Zasijajte u Novoj godini pomoću šminke: Ne štedite na šljokicama! (VIDEO)

4.Nakit koji nije po njenom ukusu

Neke žene vole bižuteriju, neke ne, jedne vole krupniji nakit, druge što diskretniji, neke ne vole da nose prstenje, neke narukvice, pa i kod kupovine nakita treba biti pažljiv. Pre nego što joj kupite neki komad bilo bi dobro da ste upoznati s njenim ukusom.

5.Neodgovarajući donji veš

Muškarci svoje nežnije polovine vole da iznenadite seksi donjim vešom, ali da li je taj poklon za ženu ili, zapravo, za muškarca? Izazovan veš od čipke ili kvalitetne sintetike s mašnicama i ostalim ukrasima većina žena nosi samo u posebnim prilikama, pa je možda bolji izbor veš koji može da nosi svakodnevno, na primer neki lepi komad od finog, udobnog pamuka.

Iskoristite ono što imate kod kuće: 8 načina da baš efektno upakujete poklone! (VIDEO)

6.Šolja

Pa, gde sa svim tim šoljama?! Počnite od sebe – kod kuće sigurno imate šolje koje ste dobili nekad od nekog, a nikad ih ne koristite. I na vašem licu uvek se pojavi kiseli smešak kada vam neko pokloni još jednu. Šolja je poželjan poklon samo za nekoga ko ih skuplja.

7.Obične čarape

Čarape su svakako praktičan poklon, ali bilo bi bolje da zaobiđete one najobičnije jer će onda i poklon biti tako - običan. Izaberite neke sa simpatičnim dezenom i u boji koja će joj se svideti i svakako pazite da su od kvalitetnog materijala.

Malena božićna čuda: Prevremeno rođene četvorke kao najlepši pokloni! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs