Izgled određen horoskopskim znakom

Strelčevi imaju najbolju figuru, Bikovi najlepše lice Zodijaka

Ovan, Strelac i Lav su mišićavi tipovi, dok su Device i Jarčevi koščati, a Bikovi i Vage skloni gojenju. Oči su najistaknutije kod Vodolija, Riba i Blizanaca
Zanimljivosti
14:18h Autor:
Strelčevi imaju najbolju figuru, Bikovi najlepše lice Zodijaka
Foto: Shutterstcok

Čak i ako ne verujete u astrologiju, svakako je zabavno da proverite da li vaši najbliži ili vi odgovarate opisu koji su vam zvezde zapisale.

Ovnovi su fizički snažni s izraženim crtama lica

Obično srednje ili jače konstitucije, pripadnici ovog znaka su često sportski građeni, a mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma. Najčešće imaju tamniji ten, veliki broj njih ima ravnu i gustu ili pak crvenu kosu. Njihov izgled odaje utisak snage i energičnosti. Nisu skloni gojenju. Najčešće nose ležerne i sportske kombinacije odeće, a za veče obično biraju crvenu boju. Muškarac Ovan želi da se oseća kao da je jedini na svetu.

Simetrično lice i pune usne oznaka su Bika

Fizički gledano, pripadnici ovog znaka imaju prijatno i simetrično četvrtasto lice. Nos je okruglast, usne pune, dok je ten sjajan. Na licu se ističu kapci. Telo im je obično proporcionalno, pa ako se ugoje dobijaju svuda pomalo. Njihov izgled ostavlja utisak mekoće i istovremene snage, a oblače se elegantno i omiljene su im zelena i braon boja.

Upečatljive oči krase nasmejano lice Blizanaca

Pripadnici ovog znaka su uvek u pokretu, a tako i izgledaju. Lice im je vrlo ekspresivno i deluju mlađe, a oči su im veoma izražene. Imaju poprilično duge ruke i noge, obično su vitke i više građe pa deluju graciozno, iako nemaju istaknute mišiće. Lako se pronalaze u različitim stilovima odevanja, a omiljene boje su im žuta i srebrna.

Rakovi imaju izražen nos i visoko čelo

Pripadnici ovog znaka obično imaju okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno veliki već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne preterano gusta. Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete ugoji. Vrat je kraći, a koža osetljiva. Celi izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela. Rakovi vole da se predaju u vezi.

Široko čelo i gusta kosa odlike su pravog Lava

Lavove je u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa im je zaštitni simbol, a ako ona počne da opada ili sedi, postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira čeljust kao i lepo oblikovan nos. Muskulatura im je veoma snažna, a omiljene boje su žuta i narančasta. Vole trendi odeću i uživaju u ulepšavanju.

Vitka građa i nežne crte lica krase Devicu

Muški i ženski pripadnici ovog znaka poprilično su vitki, a ako se goje višak se obično skuplja na rukama i stomaku. Telo je simetrično i skladno baš i poput crta lica pa se Device često nazivaju lepuškastima. Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve zelene i plave nijanse.

Ovalno i šarmantno lice Vage

Pripadnici ovog znaka obično imaju vrlo prijatno lice, sa pravilnim ovalnim crtama. Obično su viši od proseka, a ukupan izgled deluje sofisticirano. Često imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene na dole. Donji deo tela najčešće je dosta jači nego gornji, a grudni koš i struk uži. Obožavaju da se sređuju i budu primećeni. Omiljene boje su im sve nijanse plave i crvene.

Široka ramena i magnetske oči krase Škorpije

Poprilično čvrste fizičke konstitucije, čak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka deluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od proseka. Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama, prodornim očima i nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole da izgledaju lepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku

Najčešće prosečne visine, pripadnici ovog znaka su prvenstveno sportski građeni, a te prirodne blagodeti mogu sami da pokvare prekomernim uživanjem u hrani. Obično imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo, izražene plave ili zelene oči. Često imaju problema s opadanjem kose. Vole sportski i ležeran izgled, a omiljene su im jarke boje.

Jarac ima elegantan, dug vrat i koščata ramena

Jarčevi se ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine, a oči su im velike i izražajne. Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe uvučena brada i upečatljivi zubi i lep osmeh. Vole dizajniranu odeću, ali ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i broan.

Vodolije su srednje građe i skloni gojenju

Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nešto niži, s punim licem i svetlim tenom. Ako se goje, lako dobiju podbradak, a kilaža Im je boljka nakon što pređu 30-tu. Imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lepe oči, široka i mekana usta. Odeća ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su im ljubičasta i plava. Najbolje podnose apstinenciju.

Ribe su privlačne i imaju lepu kožu

Odličan ten, meka koža i lepe crte lica krase pripadnike ovog znaka. Lica im je najčešće okruglo ili ovalno, a kosa jaka i gusta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Oči su najlepši deo na Ribi, a kosti su neizražene. Omiljene boje su zelena i crvena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs