Osveta

Poslala mužu kutiju punu izmeta: Ova žena je oduševila i osvetila sve prevarene supruge!

Pukla sam. Bila sam žena koju je muž lagao, varao, izdao svoja obećanja i sad mi se još izruguje
Zanimljivosti
02:10h Autor:
Poslala mužu kutiju punu izmeta: Ova žena je oduševila i osvetila sve prevarene supruge!
Foto: Shutterstock

Besna žena opasnost je od koje treba zazirati, a doda li se u to bol i razočaranje zbog prevare dugogodišnjeg partnera, rezultat je žena koja se ničega na boji.

Dok će neki možda dostojanstveno podneti takvu izdaju, drugi će pokazati da "su krvavi ispod kože" i pribeći osveti. Bilo je slučajeva žena koje su zapalile odeću muža, pobacale je po dvorištu, razbile mu automobil ili hakovale Fejsbuk profil kako bi napisale "ja sam prevarantski gad", ali novinarka Amanda Čantel odlučila se za sasvim nov pristup.

Naime, ona je svom tadašnjem suprugu poslala na kućnu adresu veliku kartonsku kutiju punu konjskog izmeta. Ovako je ona objasnila zašto je to napravila:

"Da, znam da me to svrstava u kategoriju ludaka. Samo sam jedan dan u nedelji sela i proverila preko Google-a mogu li svom mužu poslati poštom veliku hrpu govana. On i ja smo se se razišli u aprilu i sada živimo u različitim zemljama. Iako je rastanak bio mučan zbog njegove lenjosti i nedostatka kičme, glupavo sam verovala kako bismo jednog dana mogli opet biti prijatelji. Naravno, sve dok mu nisam odlučila poslati poseban paket.

Isterao je iz kuće, i doveo ljubavnicu: Sjajna reakcija bivše žene!

Iskreno, obično ne šaljem ljudima govna ako me naljute.. To sam smislila nakon gomile psovki i nervnog sloma koji mi je uzrokovao. Nakon toga sam popila tabletu za spavanje i otišla u krevet. Moj suprug mi je odlučio priznati da me on, muškarac od 48 godina, varao s 20-godišnjakinjom, devojkom samo dve godine starijom od njegove kćeri.

Kao da to nije dovoljno, oni su srodne duše - oboje vole Bitlse i imaju rođendan na isti dan. I taman kad sam pomislila da više od toga ne mogu podneti, njegova mi je srodna duša odlučila poslati pesmu, pesmu koju je napisala o meni. Na svom je lošem engleskom napisala nekoliko stihova o meni, užasnoj ženi koja drobi dušu svog supruga i maloj devojčici koja ga želi spasiti.

Za sve idiotizme u pesmi, a verujte da ih je bilo puno, bilo mi je drago da je barem prepoznala kako je mala devojčica.

Pukla sam. Bila sam žena koju je muž lagao, varao, izdao svoja obećanja i sad mi se još izruguje.

Stalno sam ponavljala "osveta je jelo koje se servira hladno" dok su njih dvoje verovali kako nisu ništa pogrešili. Kako se usuđujem stajati na putu njihovoj sreći! Ja sam krivac, kako mogu uopšte živeti sama sa sobom.

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

Razmišljala sam nakratko da pošaljem vlastiti izmet. Ali, trajalo bi predugo i ne znam kako bi pošiljka prošla carinu. Naišla sam na Shi*express , internet stranicu koja mi je ponudila baš onu uslugu koju trebam. Kod naručivanja moje je lice poprimilo izgled Džokera, smešak se nije mogao izbrisati.

Ukucala sam broj kreditne kartice, potapšala se po leđima, povraćala, plakala i to činila još nekoliko dana. Deo mene se nada da će biti zbunjeni time što je u paketu i pokušati probati sastojak, no to su samo puka nadanja.

Da li sam nezrela zbog toga što sam napravila? Verovatno. Jesu li to zaslužili? Apsolutno. Dok je moj muž taj koji to najviše zaslužuje, svaka žena koja se kupa u slavi jer je spavala s oženjenim muškarcem, zaljubila se u njega, proglašava ga srodnom dušom i proziva mene, definitivno zaslužuje uvid u to što je dobila - hrpu govana."

U inat svekrvi smršala sam 37 kilograma: Osveta je divna stvar, a ovo je moja priča!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs